Nuotr.: fotodiena.lt/J. Elinskas
Nuotr. fotodiena.lt/J. Elinskas
  • Tomas Dimša oficialiai susitarė su Varezės klubu

  • „Vytauto“ komandoje Dimša buvo bene labiausiai Ballų atvykimu pasipiktinęs krepšininkas

  • Varezės klubas Italijos čempionate žengia 11-oje pozicijoje

Prienų–Birštono „Vytautą“ palikęs Tomas Dimša oficialiai turi kontraktą su nauja ekipa – Varezės „Pallacanestro“. Šią informaciją galiausiai patvirtino pats klubas.

Šį sezoną metami dvitaškiai

52%
17,5
Pataiko: 17,5
Taiklumas: 52,2%
Vieta lygoje: 10
Geriausias pasiekimas: 25
Blogiausias pasiekimas: 10
Daugiausia pataiko: Tomas Dimša

Išsiskiriant su Virginijaus Šeškaus treniruojamais prieniškiais Dimša turėjo ne vienos Italijos ekipos pasiūlymą, tačiau galiausiai nusprendė sukirsti rankomis su būtent šia Lombardijos regiono komanda.

Dimša „Vytauto“ gretose praleido dvejus metus, tačiau pilnavertiškai rungtyniauti atsigavus po traumos jis galėjo tik šį sezoną.

Šįmet „Betsafe-LKL“ pirmenybėse vidutiniškai krepšininkas pelnė po 12 taškų atkovojo 2,7 kamuolio, atliko po 4 rezultatyvius perdavimus ir rinko po 12,2 naudingumo balo.

Nors statistiškai jo sezonas Lietuvoje nebuvo blogas, jis pasižymėjo slogia emocine būsena. Dimša „Vytauto“ ekipoje buvo vienas labiausiai Ballų šeimos atvykimui nepritarusių krepšininkų. Gynėjas ne kartą atvirai reiškė nepasitenkinimą situacija komandoje ir vėliau amerikiečių realybės šou kūrybinei grupei netgi nedavė sutikimo laidoje rodyti jo veidą.

„Vytautas“ su Dimša atsisveikino prieš svarbiausias LKL kovas. Prieniškiai šiandien kovos su devintoje LKL vietoje esančiu Kėdainių „Nevėžiu“. Pralaimėjus šią dvikovą, „Vytauto“ šansai pakilti iš paskutinės vietos praktiškai žlugtų.

Italijos pirmenybėse Varezės klubas su 12 pergalių rikiuojasi 11-as.

Komentarai:
Šeškus
Miznius ble..... Nu toks kurva trioch...

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-04-13
+2
Atsakyti
djgaffer
Gerai padarė.Tik kad klubas neaišku,ar dar gali patekti į PO.Tai gal sužais tik kokias 6 rungtynes.Todėl turės pasistengti,jei ir kitą sezoną norės likti.Svarbu,kad ir jam gerai,ir Prienams taip pat.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-04-12
-5
Atsakyti
)))
tuoj grys i vyti geriausiu atveju))
2018-04-12
+5
Atsakyti
-/-/
Malačius,pabėgo iš to zoo sodo...
2018-04-12
+2
Atsakyti
Visgi nėra stipriausių nervų žmogus arba alga mažytė kad neverta žaisti. Pakankamai dar jaunas tai privalo žaisti o dalyvauti abejotinos reputacijos projektuose. Senis sinica ir kiti Prienų krepšininkai gali parsidavinėti už alus bonka karjeros pabaigą ant nosies o reikia. Ale geras agentas kad prakišti sugebėjo į Italiją o ne Lenkiją ar Rumuniją

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-04-12
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.