Prasidėjus NBA atkrintamosioms varžyboms, epizodų vertų Shaquille'o O'Nealo dėmesio, nesumažėjo. Tiesa, į savaitės juokingiausiųjų penketuką šįkart pateko ir vienas momentas iš Europos.

Robert Covington

Robert  Covington
Komanda: Philadelphia 76ers
Pozicija: SF, SG
Amžius: 27
Ūgis: 206 cm
Svoris: 98 kg
Gimimo vieta: Ilinojus, JAV

Čekijos lygoje arbitras ėmėsi vaidybos, kuomet po paskelbtos diskvalifikacinės pražangos prie jo atėjo agresyviai nusiteikęs žaidėjas. Kontakto nebuvo, tačiau teisėjas krito susiėmęs už veido bei raitėsi ant parketo, o tai labai prajuokino studijoje susirinkus krepšinio ekspertus.

Praėjusią savaitę netrūko ir absurdiškų teisėjų sprendimų, kuomet jie neužfiksavo akivaizdžių Filadelfijos „76ers“ puolėjo Roberto Covingtono žingsnių ar pasimetusio Karlo-Anthony Townso kojų patrepsėjimo.

Penketuke vietos sulaukė ir Domanto Sabonio treneris. Indianos „Pacers“ strategas Nate'as McMillanas emocingai reagavęs į įvykius aikštelėje paslydo bei išsitiesė ant parketo.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Robert Covington

Robert  Covington
Robert  Covington
MIN: 31.56
PTS: 12.48 (47.21%)
REB: 5.4
AS: 2.02
ST: 1.69
BS: 0.93
TO: 1.6
GM: 83