Nuotr.: „BasketNews.lt“/V.Mikaitis
Nuotr. „BasketNews.lt“/V.Mikaitis

Ilgai Madrido „Real“ stovykloje trukęs laukimas baigėsi. Sunkią kryžminių raiščių traumą išsigydęs Sergio Llullas trečiadienį žengs į aikštę trečiose Eurolygos ketvirtfinalio rungtynėse su Atėnų „Pananthinaikos“, o šiam įvykiui atsakingai ruošiasi ir jo treneris Pablo Laso.

Rungtynių žaidėjas

Taškai
5
Naudingumas
14
Baudų metimai
83%
5/6
Atkovoti kamuoliai
4

Nuo 2011 metų „Real“ klube šį ispaną treniruojantis specialistas teigė, jog 30-mečio integravimas į žaidimo ritmą bus vykdomas apribojant įžaidėjo laiką, kas pačiam krepšininkui ne itin patiks.

„Llullas žais. Jeigu suprastume, kad jo žaidimas nebūtų naudingas komandai, tuomet jis dar nežaistų. Sergio dirbo su komanda visu pajėgumu pastarąsias 15-20 dienų. Įvykdėme visus planus, matau, jog jis jaučiasi gerai.

Vienintelis komplikuotas aspektas – minučių limitavimas, kadangi būdamas treneriu matai, kaip jis pyksta, kada yra pasodinamas ant suolo. Tačiau suprantame, kad tai – pirmosios jo rungtynės po ilgo laiko, jis turi dar padirbėti ties tam tikrais dalykais“, – kalbėjo Laso.

Pasijungus Llullui, tuo pačiu išsiplės ir įžaidėjų rotacija, kuri prieš ketvirtfinalio seriją susitraukė po Facundo Campazzo traumos. Tai leis „Real“ specialistui turėti daugiau opcijų prieš „Pao“ perimetro žaidėjus.

„Nickas Calathes ir Mike'as Jamesas – pagrindiniai pirmosios ir antrosios pozicijos žaidėjai, kuriuos Xaci Pascualis gali rotuoti su kitais talentingais krepšininkais. Taip pat jie yra atletiški visose likusiose pozicijose, dėl to Pascualis gali pasitelkti įvairius variantus. Suprantame, jog „Panathinaikos“ pademonstruos naująją savo pusę, tačiau mums tai nebus siurprizas. Taip elgiasi visos atkrintamųjų komandos“, – tęsė jis.

Serijoje iki trijų pergalių rezultatas – lygus 1-1. Trečiasis ir ketvirtasis susitikimai Madride vyks trečiadienį ir penktadienį.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
Madrido Real
Atėnų Panathinaikos
47%
27/58
Metimai iš žaidimo
41%
26/64
36
Atkovoti kamuoliai
38
18
Rezultatyvūs perdavimai
15
7
Perimti kamuoliai
8
2
Blokuoti metimai
1
69%
20/29
Baudų metimai
68%
13/19

Rungtynių žaidėjai

Jaycee  Carroll
17 PTS
6/6 FG
2/2 FT
Nick  Calathes
26 PTS
9/19 FG
4/6 FT
Luka  Doncic
10 REB
8 DREB
2 OREB
Chris  Singleton
9 REB
8 DREB
1 OREB
Madrido Real
Keli žaidėjai
4 AS
Nick  Calathes
4 AS
3 TO
36 MIN
Felipe  Reyes
14 EFF
0% 2P%
- 3P%
Nick  Calathes
18 EFF
50% 2P%
44% 3P%