Nuotr.: fotodiena.lt/J. Elinskas
Nuotr. fotodiena.lt/J. Elinskas

Gruodžio mėnesį paskelbus, jog Ballų šeimyna atvyks į Lietuvą ir gins Prienų–Birštono „Vytauto“ garbę, Lietuvos krepšinio pasaulyje įvyko seniai regėtas šurmulys, o Prienų klubo populiarumas socialinėje erdvėje pasiekė kosmines aukštumas.

Vis tik praėjusią savaitę paaiškėjus, kad Ballų istorija Lietuvoje baigiasi, panašu, artėja galas ir milžiniškam „Vytauto“ populiarumui.

Balandžio 25-ąją paskelbus, jog Ballai neužbaigs sezono Lietuvoje, „Vytautas“ socialiniame tinkle „Instagram“ turėjo 103 tūkst. sekėjų, o jau kitą dieną apie tai oficialiai patvirtino ir pats klubas.

Dar prieš paskelbiant žinutę, „Vytauto“ sekėjų gretos susitraukė iki 101 tūkst., o po oficialiai išplatinto pranešimo prasidėjo tikrasis nuopuolis. Sekėjų skaičius greitai iškrito iš šešiaženklės ribos, išlaikydamas 97 tūkst. gerbėjų minia.

Paskutine vinimi tapo Ballų padėkos žinutė rungtynių metu su Klaipėdos „Neptūnu”. Amerikiečiai padėkojo sirgaliams už palaikymą bei tarė atsisveikinimo žodį, o tuomet „Vytautas“ turėjo apie 95 tūkst. sekėjų.

Šis Ballų atsisveikinimas buvo patalpintas užvakar, o šiuo metu Prienų ekipą seka 88,7 tūkst. žmonių. Taigi, vos per kelias dienas „Vytautas“ neteko beveik 14 tūkst. sekėjų, o šis skaičius ir toliau intensyviai mažėja.

Neregėtą populiarumą su savimi atsinešę Ballai su savimi jį ir pasiima.

Komentarai:
Tomas
durnas tas LKL vadovas. Sukėlė Vytauto komandoj įtampą dėl iškritimo. Tada Vytautas pasodino Bolus. Tada jie išvažiavo. Tada Vytauto komanda prarado finansavimą. LKL lyga prarado populiarumą. Sovietžmogis tas R. Milašius
2018-05-01
-6
Atsakyti
Pusbrolis
Tik gaila gal kad Vytukas dėl jų iskris

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-04-30
-1
Atsakyti
Kas Prieš
Reikėjo jiems (BBL) anksčiau tepti slydes.
2018-04-30
+3
Atsakyti
Schmitt Trigger
Koks skirtumas tie foloweriai tam vyckai. Nkle nepafes

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-04-30
Atsakyti
djgaffer
Taip dažniausiai ir būna.Pradžioj visi laimingi,džiaugiasi,kai kažkas neįprasto bei įdomaus vyksta šalyje.Bet po kiek laiko to atsikandama ir tampama vis mažiau patrauklu.Daugumoje valstybių taip vyksta,ne išimtis ir pas mus.Važiuoja jie kuo greičiau iš čia ir tegul ryja savo čipsus pas save.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-04-30
+2
Atsakyti
Klebonas
Tu cia lietuviskai rasai? :D
2018-04-30
-2
Atsakyti
Loganas
Svarbiausia,kad cirko pavianai raudonom sėdmenim išvažiavo-ir tegu jiem staltiese kelelis...

Peace.
2018-04-30
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metami tritaškiai

34%
10,4
Pataiko: 10,4
Taiklumas: 34,2%
Vieta lygoje: 1
Geriausias pasiekimas: 19
Blogiausias pasiekimas: 4
Daugiausia pataiko: Justas Sinica