Nuotr.:

Naujausioje „Ball In The Family“ laidoje parodyta Ballų išvyka į Barseloną, kurioje jie kurį laiką atitrūko nuo Prienų–Birštono „Vytauto“ komandos.

LaVaras kalbėjo, kad prieš išvyką jo berniukai su „Vytautu“ tik lengvai sportavo ir laukė kitų rungtynių, todėl Ballai nusprendė pakeisti aplinką ir treniruočių intensyvumą.

Ispanijoje LaVaras su savo atžalomis LaMelo ir LiAngelo kibo į darbus sporto ir krepšinio salėse. Pirmąją dieną LaMelo ir LiAngelo sekėsi prasčiau, tačiau jau antrąją dieną treniruotėje jie sportavo kur kas intensyviau ir pradžiugino LaVarą.

LaVaras Ballas džiaugėsi išvyka ir teigė, kad jo berniukai į Prienus grįš geresnės formos.

Grįžus į Lietuvą, LaMelo LKL pirmenybėse sužaidė tik vieną mačą, kuomet akistatoje su Vilniaus „Lietuvos rytu“ per 23 minutes įmetė 7 taškus. LiAngelo pasirodė keturiuose mačuose.

Laidoje parodyta, kad Barselonoje Ballai taip pat lankėsi atrakcionų parke, važinėjosi riedžiais ir prisipirko amerikietiškų saldumynų.

Šios savaitės viduryje paaiškėjo, kad Ballai nesibaigus sezonui palieka Lietuvą ir grįžta į JAV.

Naujausia Ballų realybės šou serija:

Komentarai:
Koks skirtumas koki maista jie valgo? Jie ne kitos kulturos maisto atvaziavo ragaut, o krepsini zaisti.
2018-04-30
+7
Atsakyti
Ponas Autoriau
Kada prarasi darba, ir duosi man rasyt.
2018-04-30
Atsakyti
djgaffer
Įdomiausia tai,kad nuvarę į Ispaniją vistiek perka savo amerikietišką maistą.Esi kitoj šalį,kitoj kultūroj,tai ir mėgaukis tos šalies maistu.To amerikietiško šlamšto namie prirysi.Nu gryni durniai.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-04-30
+3
Atsakyti
kunigas
Gal tai paskutine antraste apie juos ? :)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-04-30
-7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metami tritaškiai

34%
10,4
Pataiko: 10,4
Taiklumas: 34,2%
Vieta lygoje: 1
Geriausias pasiekimas: 19
Blogiausias pasiekimas: 4
Daugiausia pataiko: Justas Sinica