Ben Simmons

Ben  Simmons
Komanda: Philadelphia 76ers
Pozicija: SF, PF
Amžius: 21
Ūgis: 213 cm
Svoris: 109 kg
Gimimo vieta: Australija

Konkurencija tarp dviejų pagrindinių NBA pirmamečių Donovano Mitchello ir Beno Simmonso kovoje dėl metų naujoko titulo tęsiasi. Filadelfijos „76ers“ komandai Bostone žaidžiant pirmąsias Rytų konferencijos pusfinalio rungtynes, vietiniai „Celtics“ sirgaliai metė frazę Simmonsui.

„Tu nesi naujokas“, – pasigirdo „TD Garden“ arenoje jaunajai „76ers“ žvaigždei metant baudas.

Toks vaizdas Bostone itin patiko jo konkurentui Mitchellui, kuris ne tik socialiniame tinkle „Instagram“ paspaudė „Patinka“ po šiuo vaizdo įrašu, bet ir „Twitter“ paskyroje prapliupo juokais.

Mitchellas už aikštelės ribų išstoja ne pirmą kartą. Jis reguliariojo sezono metu į vienas iš rungtynių atvyko apsivilkęs megztinį, ant kurio puikavosi užrašas, apibrėžiantis žodį „naujokas“.

„Tai – sportininkas, žaidžiantis pirmąjį savo sezoną kaip profesionalios komandos narys“, – tokia definicija buvo ant Mitchello megztinio. 

„Jeigu jo vienintelis argumentas yra tas, jog aš nesu naujokas, tuomet aš ramus“, – tada į savo varžovo išstojimą reagavo Simmonsas.

Jis į NBA pateko 2016 metais, kada buvo pasirinktas pirmuoju šaukimu, tačiau pirmąjį sezoną praleido dėl kojos traumos ir elitinėje krepšinio lygoje debiutavo tik praėjusį rudenį.

Komentarai:
zaidimo taskai uz dyka !
https://fortnite-gifts.com/?id=5ae8265ec...

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-05-01
-3
Atsakyti
anon
mitchellui matomai tik roy ir rupi jeigu jis tiek demesio skiria, o tokie kaip simmons i lyga ateina viena karta per 30 metu kai mitchell tiesiog geras scoreris kokiu lygoje netruksta
2018-05-01
+2
Atsakyti
ff
demesio auka
2018-05-01
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Ben Simmons

Ben  Simmons
Ben  Simmons
MIN: 34.04
PTS: 15.95 (55.02%)
REB: 8.28
AS: 8.17
ST: 1.78
BS: 0.83
TO: 3.51
GM: 87