Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Eilę garsių Turkijos klubų treniravęs Erginas Atamanas atskleidė, kad 2011 metais į jo vadovaujamą Stambulo „Bešiktaš“ galėjo persikelti NBA žvaigždės Kobe Bryantas ir Kevinas Durantas.

Šį sezoną metami tritaškiai

41%
10,8
Pataiko: 10,8
Taiklumas: 41,1%
Vieta lygoje: 2
Geriausias pasiekimas: 18
Blogiausias pasiekimas: 7
Daugiausia pataiko: Jon Diebler

Tuomet NBA vyko lokautas, todėl NBA sezono startas gerokai užsitęsė, o kai kurie žaidėjai pradėjo svarstyti galimybę kurį laiką rungtyniauti Europoje.

Tuomet „Bešiktaš“ papildė Deronas Williamsas, o prie jo galėjo prisijungti ir Bryantas su Durantu.

„Mes beveik pasirašėme sutartį su Kobe Bryantu. Su juo kalbėjomės tris dienas, bet paskutinę akimirką Kobe pasakė, kad lokautas turėtų greitai pasibaigti, todėl jis nori likti JAV“, – pasakojo Atamanas.

„Kalbėjomės ir su Bryantu, ir su Kevinu Durantu. Smagu, kad mums pavyko prisivilioti Deroną Williamsą, su kuriuo laimėjome tris titulus – Turkijos lygos, Turkijos taurės ir Europos Iššūkio taurės“, – sakė Atamanas.

„Bešiktaš“ 2010 metais į savo gretas pasikvietė buvusią NBA žvaigždę Alleną Iversoną. Įžaidėjas Europos taurėje vidutiniškai pelnė po 9,3 taško ir atliko po 3 rezultatyvius perdavimus.

Williamsui „Bešiktaš“ klube sekėsi geriau – jis Turkijos lygoje pelnydavo po 19,7 taško, o Europos Iššūkio taurėje – net po 33,7 taško.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Kevin Durant

Kevin  Durant
Kevin  Durant
MIN: 34.46
PTS: 26.51 (60.63%)
REB: 7.01
AS: 5.35
ST: 0.73
BS: 1.71
TO: 3.08
GM: 75