Nuotr.: USA Today - Scanpix
Nuotr. USA Today - Scanpix

Toronto „Raptors“ atleidus Dwane‘ą Casey, buvęs krepšininkas Metta World Peace į atsivėrusią poziciją turi savo kandidatą – reperį Drake‘ą.

Iš pat pradžių paklaustas, ar norėtų pats užimti vyriausiojo trenerio postą, Metta World Peace atsakė teigiamai, tačiau užsiminus, jog Drake‘as yra itin artimas „Raptors“ organizacijai, buvęs atletas pakeitė savo nuomonę.

„Jeigu turėtų tinkamą kolektyvą, jis galėtų būti treneriu. – teigė Metta World Peace. – Taip, jis turėtų tai daryti, manau, jog jis tam yra pajėgus.“

Drake‘as itin dažnai stebi „Raptors“ namų rungtynes ir yra tarptautinis komandos ambasadorius. Reperis taip pat aukoja solidžias pinigų sumas Toronto krepšinio aikštelių tvarkymui, o šį sezoną „Raptors“ pristatė ir specialius marškinėlius, kurių pagrindinis akcentas Drake‘ui priklausanti įrašų grupė „October‘s Very Own“.

Komentarai:
GTR
Na kalba kaip Lavaras Ball'as, pasipūtėliai mano, kad krepšinis tik bėgimas ir metimas. Jau pamatėme kaip tokia sistema veikia Lietuvos lygoje.
2018-05-12
+3
Atsakyti
Anonimas
artesto spjuvis visiems treneriams i veida, lyg bet kas galetu treniruoti nba komanda. nors realybe tokia, kad jei nori demesio, pasakyk didziausia nesamone.
2018-05-12
-3
Atsakyti
Maestro
I pavesi ta dreika. Klaipedoj i Neptuno varzybas ateina apvaliazandis, raudonosis maestro Ostapenko. Taip kad Eugenijus drasiai galetu treniruoti Raptorsus ar GSW. Blogiausiu atveju nuo rudens pakeisti Maskvyti.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-05-12
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną pelnomi taškai

47%
111,2
Pelno taškų: 111,2
Taiklumas: 47,2%
Vieta lygoje: 4
Geriausias pasiekimas: 133
Blogiausias pasiekimas: 86
Daugiausia pelno: DeMar DeRozan