Nuotr.: Fotodiena.lt
Nuotr. Fotodiena.lt

„Šiaulių“ strategas Antanas Sireika kitą sezoną savo komandoje Lauryno Biručio tikrai nematys, todėl jau dabar pradėjo galvoti, kuo šią spragą komandoje kamšyti.

Šį sezoną metami tritaškiai

35%
7,7
Pataiko: 7,7
Taiklumas: 34,8%
Vieta lygoje: 8
Geriausias pasiekimas: 18
Blogiausias pasiekimas: 2
Daugiausia pataiko: Nicholas Joseph Zeisloft

Po paskutinių sezono rungtynių su Panevėžio „Lietkabeliu“ specialistas spaudos konferencijoje prabilo apie šį galvosūkį ir netrukus buvo juokais paklaustas apie galimas jo pamainas. Pusiau juokais trenerio buvo pasiteirauta apie galimą Vaido Čepukaičio kandidatūrą.

„Tai yra pats sunkiausias klausimas. Nežinau. Tokio paties žaidėjo neturėsime – bus geresnis ar prastesnis. Tokio paties tikrai ne, lietuvio, šiauliečio… Kažką rasime. Gal rasime geresnį.

Sakote, Vaido kaina po tokių rungtynių kritusi? Niekam nesakykite, po to kiti nupirks (juokiasi). Paskelbsite, kad jo kaina krito, tai kiti nupirks. Buvau pagalvojęs apie Kupšą, paskaičiau… Jėzau. Gerai, kad nepasiūlėme į „Šiaulius“. Būtų pasijuokęs, kai kinai tokią kainą siūlo. Čepukaitis? Gal taip. Matysime.“

„Šiauliai“ šio sezono žygį „Betsafe-LKL“ atkrintamosiose baigė ketvirtfinalyje, o prieš jį reguliariajame sezone užėmė penktąją poziciją. Toks pasirodymas nepalyginamai geresnis už pernykštį, kai komanda liko paskutinė.

„Niekas nesitikėjo ir maniau, kad būtų geras rezultatas patekti į atkrintamąsias. Man taip atrodė, bet nesitikėjau tokios Lauryno pažangos, kad jis kels šiurpą visoms komandoms“, – tikino Sireika. 

Dabar jam ir jo komandai prasideda atostogos. Tiesa, Sireika seks šalies čempionato pusfinalio batalijas, kuriose, kaip teigė treneris, staigmenų neturėtų būti.

„Būsiu senamadiškas. Pamenu, kai buvo LKL prognozės, kad pirmos keturios komandos ir pateks į pusfinalį. Panašiai kol kas eina, bet manau, kad taip ir bus. Kaip buvo reguliarusis sezonas, manau, pagal tokią lentelę komandos ir eis į pusfinalį. Finalas bus pirma su antram o dėl trečios – trečia su ketvirta“, – savo prognozę pateikė specialistas.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.