Nuotr.: fotodiena.lt/J. Elinskas
Nuotr. fotodiena.lt/J. Elinskas

Prienų–Birštono „Vytautas“ dar nežino, kur rungtyniaus kitą sezoną, o nuo to priklausys ir trenerio Virginijaus Šeškaus apsisprendimas dėl savo ateities komandoje.

Šį sezoną pelnomi taškai

43%
77,9
Pelno taškų: 77,9
Taiklumas: 43,1%
Vieta lygoje: 8
Geriausias pasiekimas: 102
Blogiausias pasiekimas: 52
Daugiausia pelno: Eigirdas Žukauskas

Jeigu klubas iškris į Nacionalinę krepšinio lygą (Mezon NKL), tuomet Šeškus ketina likti savo poste ir klubą grąžinti į aukščiausią šalies lygą. Visgi jeigu „Vytautas“ neiškris iš LKL, tuomet vyriausiasis treneris gali pasitraukti ir metus laiko pailsėti.

„Lyg ir esu apsisprendęs kitą sezoną netreniruoti klubo, bet visko gali būti. Ar tai susiję su „Vytauto“ likimu LKL? Ne, galbūt net atvirkščiai. Jeigu Prienai iškristų į antrą lygą, jausčiau atsakomybę išvesti komandą atgal į viršų“, – interviu portalui „krepsinis.lt“ pasakojo Šeškus.

Strategas pasakojo ir apie naujausius įvykius dėl Ballų šeimynos. Neseniai LaVaras Ballas JAV žiniasklaidoje prakalbo apie prieniškių rūbinėje įvykusią vagystę – dingo 16-mečio sūnaus LaMelo batai.

Pasak skandalingais pareiškimais pagarsėjusio tėtušio, tai padaryti galėjo vyresnieji „Vytauto“ krepšininkai, kurie jo sūnui pavydėjo gaunamo dėmesio, patys likę antrame plane.

„Kaip galima taip sakyti, – nesuprato Šeškus. – Žinau, kad Gelo paliko savo senus sportbačius, juos išvažiuodamas pasiėmė Kervinas Bristolis. O čia... Iš tikrųjų, tie sportbačiai mėtydavosi iš vieno kampo į kitą. Turėjome kaip mamos rinkti jų daiktus.“

Šeškus juokavo, kad jeigu LiAngelo Ballas išgirstų savo pavardę NBA naujokų biržoje, tuomet jis NBA skautams galėtų iš LKL siūlyti eilę krepšininkų bei taip sudaryti naują komandą už Atlanto.

„Jeigu Gelo dabar paims kuri nors NBA komanda, mes galėsime girtis, kad turime vieną stipriausių pasaulio lygų. Nes tuomet NBA skautams galėtume pasiūlyti tikrai nemažai žaidėjų, kurie yra geresni už Gelo. Gal ne visą konferenciją, bet bent vieną komandą iš LKL surinkti tikrai būtų galima“, – šypsodamasis kalbėjo Šeškus.

Dalindamasis mintimis apie Ballų išsivežtą kamuolių svaidymo mašiną, Šeškus pats atskleidė, kad prieniškiai už ją norėjo susimokėti, bet galiausiai jos buvo padovanotos, o dovanos dingo kartu su Ballais.

„Tų svaidyklių, jei atvirai, niekas neprašė dovanoti. Aš jo paprašiau atvežti kokią pigesnę, padėvėtą, už 3 tūkstančius. Sakiau, kad klubas susimokės. Tada jis pareiškė, kad dovanoja tas svaidykles. O kai galiausiai jas pasiėmė su savimi... Na, bent vieną būtų palikęs, bet ne, pasiėmė abi. Manau, visi turėjo suprasti, koks žemas lygis“, – kalbėjo treneris.

Komentarai:
Nu manau atsigaus kokioje Sanatorkeje Birstone, manau ten ji gali prikelti vel kokiam kryziaus zygiui :)
2018-05-24
+9
Atsakyti
kunigas
Be komentaru

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-05-24
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.