Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Nepaisant kylančių kibirkščių tarp Kawhi Leonardo ir San Antonijaus „Spurs“, krepšininkas nori toliau rungtyniauti šiame klube. Tai atskleidė Teksaso ekipos atakuojantis gynėjas Danny Greenas, kuriam apie savo norą užsiminė pats Leonardas.

Kawhi Leonard

Kawhi  Leonard
Kawhi  Leonard
MIN: 23.32
PTS: 16.22 (55.7%)
REB: 4.67
AS: 2.33
ST: 2
BS: 1
TO: 1.78
GM: 9

„Žiūrėsime, kaip bus iš tikro“, – sakė apie žodinio pokalbio detales prakalbęs Greenas.

Mįslingą keturgalvio raumens traumą patyręs Leonardas šį sezoną sužaidė vos devynerias rungtynes, o atkrintamųjų varžybų metu išvis buvo atsiribojęs nuo komandos.

„Spurs“ medikų komanda savo superžvaigždei buvo suteikusi leidimą žaisti, tačiau ji pati nepanoro to daryti bei, prisidengdama traumos gydymu, išvyko į Niujorką.

Toks poelgis nepatiko nei „Spurs“ vadovams, nei pačiam vyr. treneriui Greggui Popovichiui, kuris sulaukęs klausimų apie auklėtinio būklę visada nukreipinėjo to teirautis žaidėjo atstovų.

Visgi „Spurs“ jau išreiškė norą toliau sieti ateitį su 2014 metų NBA finalų MVP tapusiu krepšininku – jam planuoja siūlyti 219 mln. JAV dolerių sutartį. Pats Leonardas apie savo ateities planus kol kas viešai nekalbėjo. 

Šią vasarą jam priklauso galimybė pratęsti kontraktą finaliniems metams „Spurs“ gretose, bet dukart geriausiai besiginančiu NBA krepšininku pripažintas Leonardas tokia sąlyga gali nepasinaudoti, jei nebus pasiektas susitarimas dėl naujos sutarties. Tokiu atveju jis taptų neapribotu laisvuoju agentu.

Komentarai:
Pataisymas
Neapribotu free-agentu jis taps tik po kito sezono. Kitam sezonui dar yra užtikrintas kontraktas.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-05-26
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Kawhi Leonard

Kawhi  Leonard
Komanda: San Antonio Spurs
Pozicija: SF, SG
Amžius: 26
Ūgis: 201 cm
Svoris: 102 kg
Gimimo vieta: Riversaidas, JAV