Nuotr.: FIBA
Nuotr. FIBA

Stambulo „Bešiktaš“ klubą ištiko finansinė krizė. Skelbiama, jog vieno Turkijos grandų gretose atlyginimai nėra sumokėti jau už tris mėnesius. 

Komandos atstovai žadėjo su krepšininkais atsiskaityti prieš atkrintamųjų varžybų startą, tačiau to padaryta nebuvo, o ketvirtadienį „Bešiktaš“ jau liko ir už pusfinalio borto.

Stambulo ekipa antrajame ketvirtfinalio mače svečiuose 75:83 nusileido Bandirmos „Banvit“ ir seriją iki dviejų pergalių pralaimėjo sausu rezultatu 0-2.

Turkijos pirmenybių reguliariajame sezone „Bešiktaš“ su 20 pergalių per 30 turų liko ketvirtoje vietoje. Tuo metu FIBA Čempionų lygoje turkai nugalėjo D grupėje, bet pasirodymą baigė aštuntfinalyje neįveikusi Bairoito „Medi“ barjero.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.