Nuotr.:

Jonavos krepšinio klubas sulaukė tarptautinių rėmėjų dėmesio: į klubo rėmėjų gretas įsilieja garsi Turkijos kalnakasybos ir statybos projektų bendrovė „Sintek“.

Šį sezoną metami tritaškiai

31%
6,7
Pataiko: 6,7
Taiklumas: 31,4%
Vieta lygoje: 11
Geriausias pasiekimas: 13
Blogiausias pasiekimas: 3
Daugiausia pataiko: Nnaebuka Anyaorah

Plačiai žinomas Turkijos krepšinio treneris, komentatorius ir krepšinio ekspertas Muratas Didinas, kuris per savo ilgą ir sėkmingą karjerą treniravo Turkijos nacionalinę rinktinę, ne vieną sezoną praleido treniruodamas geriausius Turkijos, Vokietijos ir Italijos krepšinio klubus, bendradarbiaudamas su kolegomis iš Lietuvos sutarė Lietuvoje su Turkijos bendrovės pagalba plėtoti Jonavos krepšinio klubą, kuris turi puikią infrastruktūrą ir į mūsų šalį pakvietė „Sintek“ savininką Onorą Atakay.

„Didžiuojuosi, kad netiesioginės pastangos pritraukti verslą į Jonavą duoda įdomių rezultatų. Turkijoje, kaip ir Lietuvoje, itin populiarus krepšinis, tad tikiu, kad šiandien pasirašytas bendradarbiavimo memorandumas duos realių rezultatų, taps sistemingas“, – memorandumo pasirašyme kalbėjo meras Eugenijus Sabutis.

Turkijos kompanijos „Sintek“ atstovas Onoras Atakay teigė, jog jis laimingas būdamas krepšinio mylėtojų šalyje: „Lietuva ir Turkija gal būt negali susikalbėti žodžiais dėl skirtingų kalbų, bet mes galime bendrauti krepšinio kalba. Dėkoju, kad galiu tapti Jonavos klubo dalimi, visi dirbsime ta linkme, kad klubas turėtų puikią ateitį“, – kalbėjo svečias.

Pasak trenerio Didino, jis Lietuvą jau gali vadinti savo antrąja šalimi. „Turkijoje sparčiai vystoma sporto infrastruktūra, statomi lauko aikštynai įvairioms sporto šakoms, matau, kad ir Jūs dedate į tai daug pastangų. Turiu nemažai darbo pasiūlymų kitose šalyse, tačiau savo idėjomis ir gerąja patirtimi noriu dalintis su Jumis. Net neabejoju, kad Jonavos sporto klubas augs“, – sakė treneris.

Bendradarbiavimo memorandumą savo parašais patvirtino Turkijos kompanijos „Sintek“ savininkas Onoras Atakay ir Jonavos sporto klubo atstovas Tadas Laucius.

Komentarai:
kedainiu nevezis bankrutavo https://www.youtube.com/watch?v=TI9UpTY0...
2018-05-28
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.