Nuotr.:

Nemanja Nedovičius su Malagos „Unicaja“ sirgaliais atsisveikino ašarotomis akimis. Serbas po paskutinių sezono rungtynių padėkojo ištikimiausiems fanams, o po kurio laiko žurnalistams pasakė, kad jo laikas Malagoje yra baigtas.

Trejus metus „Unicaja“ komandoje žaidęs Nedovičius vakar iš aikštės buvo išlydėtas aplodismentais. Jo ginama komanda ACB lygos ketvirtfinalyje 0-2 neatsilaikė prieš Vitorijos „Baskonia“.

„Artimiausiomis dienomis su savo agentu Miško Raznatovičiumi ir klubo atstovais sėsime prie vieno stalo, tačiau aš manau, kad man atėjo laikas išvykti. Laikas kažkam kitur, naujam etapui. Nežinau, kur tai bus. Jeigu paliksiu „Unicaja“, tuomet nenoriu atsisveikinti visam laikui, noriu pasakyti iki pasimatymo.

Mačiau, kaip mano mama verkė. Buvo sunku tai matyti. „Unicaja“ mus priėmė labai svetingai, klubas pakeitė mano gyvenimą. Atvykau čia kaip vaikas, kuriam krepšinis po nesėkmingų etapų NBA ir Valensijoje nebuvo prioritetas. Turėjau puikų priėmimą“, – Ispanijos žurnalistams kalbėjo Nedovičius.

„Treneris Plaza manęs norėjo tuomet, kai aš jau galvojau apie sugrįžimą į Belgrado „Crvena Zvezda“ klubą. Visi man padėjo patobulėti ir aikštėje, ir už jos ribų. Šiuos trejus metus aš viskuo mėgavausi. Čia visada liks mano širdis“, – jausmingai kalbėjo Nedovičius.

Įvairūs šaltiniai Europoje jau skelbė, kad Nedovičius yra pasiekęs susitarimą su Milano „AX Armani Exchange“, o apie kontraktą bus paskelbta po sezono.

Nedovičius šį sezoną Eurolygoje vidutiniškai per 25 minutes pelnė po 16,8 taško, atkovojo po 2 kamuolius, atliko po 4,8 rezultatyvaus perdavimo ir rinko po 16,7 naudingumo balo.

Nedovičius plojimais išlydimas iš aikštės:

Komentarai:
lol
tai kad is ryto tiesiai i GSW kelesi, kas automatiskai reiskia sekminga etapa Vilniuje :D
2018-05-30
+2
Atsakyti
antanas
matosi kad jam lomkes tdl ir verkia nes atchodai sita maugli drasko

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-05-30
+5
Atsakyti
Anonimas
O is laikrascio parodijos pabego su dziaugsmo kupinomis asaromis kai supratoto kad pries Zalgiri nepasipriesins;)
2018-05-30
+13
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.