Indiana "Pacers" ekipa susitaikė su tuo, kad šį sezoną ekipos lyderis Jermeine'as O'Nealas aikštėje nepasirodys. Kaip jau rašėme anksčiau, dešinio peties traumą vidurio puolėjas patyrė prieš dvi savaites rungtynėse su Denverio "Nuggets" ekipa bei buvo įrašytas į traumuotų žaidėjų sąrašą, dėl ko turėjo praleisti penkerias rungtynes.

Nors dar neaišku ar krepšininkui prireiks operacijos, tačiau ekipos vyriausias treneris Rickas Carlisle'as teigė: "Reikia susitaikyti su tuo, kad jis šiame sezone daugiau neberungtyniaus".

J.O'Nealas apsilankė pas tris skirtingus gydytojus, tačiau visi nusprendė palaukti, kol jam praeis peties patinimas ir tada paaiškės ar jį reikės operuoti.

"Pacers" narys Stephenas Jacksonas šią netektį prilygino T.Duncano netekčiai San Antonijuje ar Shaquille'o O'Nealo Majamyje.

J.O'Nealas per susitikimą pelnydavo 24,8 taško ir atkovodavo 9 kamuolius, tačiau jam iškrtius "Pacers" ir toliau žengia pergalingu keliu. Per paskutines 6 rungtynes Indianapolio krepšininkai iškovojo 4 pergales.

Komentarai:
ble bus bairis jei pacers likusiais runtynes laimes
2005-03-17
Atsakyti
as rytu konferencijoje einu uz PACERS ir Detroit,tiesa dar uz BULLS;)
2005-03-17
-3
Atsakyti
Tikekimes Pacers pasirodys garbingai likusi sezona..
2005-03-17
Atsakyti
zopa ir didele zopa be jo
2005-03-17
-6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.