Lemiamos pirmojo NBA finalo mačo atakos metu visą „Oracle“ areną šokiravęs J.R. Smithas po dvikovos pateikė du skirtingus situacijos paaiškinimus.

Šį sezoną metami dvitaškiai

54%
28,1
Pataiko: 28,1
Taiklumas: 53,9%
Vieta lygoje: 21
Geriausias pasiekimas: 39
Blogiausias pasiekimas: 13
Daugiausia pataiko: LeBron James

Po skaudaus pralaimėjimo Klivlando „Cavaliers“ strategas Tyronnas Lue spaudos konferencijoje tikino, jog gynėjas jam asmeniškai teigė galvojęs, kad komanda buvo priekyje bei atletas tiesiog norėjo sudeginti likusias 4,7 sek.

Jis būtent tiek likus iki ketvirtojo kėlinio pabaigos atkovojo kamuolį puolime po netaiklios antros George'o Hillo baudos, kada švieslentėje degė lygus rezultatas 107:107.

Prie pat Smitho stovėjęs LeBronas Jamesas negalėjo patikėti savo komandos draugo veiksmais. Visgi žiniasklaidai apmaudžiai klydęs „Cavaliers“ atletas turėjo kitą pasiaiškinimo versiją.

„Žinojau, jog rezultatas yra lygus, tačiau galvojau, kad mes prašysime pertraukėlės. Jeigu mes būtume priekyje, būčiau tiesiog užspaudęs kamuolį ir leidęs jiems prasižengti prieš mane“, – kalbėjo Smithas.

Skaudžiai kritusi „Cavaliers“ serijoje iki keturių pergalių atsilieka 0-1. Antras mūšis naktį iš sekmadienio į pirmadienį taip pat vyks Oklande.

Komentarai:
djgaffer
Visiškas durnius.Tai koks jis krepšininkas,jei nežino,kas aikštėje vyksta ir net neseka rezultato.Treneriui vieną kalba,žurnalistams jau kitą.Matyt pagalvojo,kad jo versija bus gudresnė,nei pateikta treneriui,bet dar durnesnis pasirodė.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-06-01
+5
Atsakyti
MyzkPriesVeja
Tegul sriubos lekstes pameto gal atsiras smegenu :D
2018-06-01
-2
Atsakyti
Jaha
:DD kad cia visiska nesportine prazanga..

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-06-01
-5
Atsakyti
kunigas
Peckelis,galejo pataisyt kamuoli ir viskas

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-06-01
-7
Atsakyti
Supainiojo puses! Jei LeBronius nebutu parodes kuris krepsys, tai dar ir i savaji turejo laiko ikalti :)))
2018-06-01
-8
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.