Įtemptą dienotvarkę Kauno „Žalgirio“ krepšininkai paįvairino išvyka į Kelmę, kur jų laukė šimtai gerai nusiteikusių bei kauniečių vizitui pasiruošusių projekto „Žalgiris – tavo mokykloje“ nugalėtojų.

Jau dešimtus metus iš eilės moksleivių užimtumą skatinančią akciją šįkart be didesnės konkurencijos laimėjo Kelmės „Aukuro“ pagrindinė mokykla, į kurią ir atkeliavo visą Lietuvos čempionų delegacija.

„Žalgirio“ arenoje aktyviai viso sezono metus besilankę moksleiviai „Žalgirio“ krepšininkus pasitiko su ąžuolų vainikais, dainomis, šokiais ir specialia užduotimi – mokyklos kieme pasodinti ąžuolo medelį.

„Visada malonu atvykti į tokias vietas, kur net negalvoji, jog yra toks palaikymas komandai. Daug patirties medelių sodinime neturiu, tai buvo vienas iš pirmųjų pasodintų mano medžių. Gerai, kad šalia buvo Kevinas Pangosas ir Paulius Jankūnas, kuriems užteko pavadovauti iš trenerio pozicijos“, – gera nuotaika nesiskundė „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius.

Štai komandos kapitonas P.Jankūnas atskleidė nebe pirmą kartą sodinantis medelį bei džiaugėsi plintančiu „Žalgirio“ virusu po visą Lietuvą.

„Nebe pirmi metai atkeliaujame į Kelmę. Šaunu, kad ne tik Kaune, gimtajame „Žalgirio“ mieste, bet ir po kitus Lietuvos miestus plinta „Žalgirio“ virusas. Smagu matyti tiek daug laimingų jaunų žmonių, o ir mums labai džiugu atitrūkti nuo kasdienybės“, – įspūdžiais „Žalgiris TV“ kūrybinei grupei dalinosi kapitonas.

Praėjusiais metais projekte „Žalgiris – tavo mokykloje“ triumfavusi kita Kelmės mokymosi įstaiga, Jono Graičiūno gimnazija, šįkart liko antroje vietoje, o trečią vietą savo aktyvumu išsikovojo Pakruojo „Atžalyno“ gimnazija. Visos trys prizininkės bus apdovanotos „Žalgirio“ arenoje šeštadienį prieš pirmąsias „Betsafe–LKL“  finalo rungtynes.

Per dešimt metų trunkančią gražią tradiciją aplankyti aktyviausias Lietuvos mokyklas, žalgiriečiai savo vizitu yra nudžiuginę Kazlų Rūdos, Kalvarijos, Marijampolės, Varėnos, Vilkaviškio, Kauno ir Kelmės mokyklas.

 

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.