Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Jeigu LeBronas Jamesas apsispręs palikti Klivlando „Cavaliers“, klubas pradės burti komandą nuo nulio.

Kevin Love

Kevin  Love
Komanda: Cleveland Cavaliers
Pozicija: PF
Amžius: 29
Ūgis: 208 cm
Svoris: 118 kg
Gimimo vieta: Santa Monika, JAV

Pranešama, jog Jamesui palikus „Cavaliers“, ekipos vadovybė į mainomų žaidėjų sąrašą įtrauks Keviną Love‘ą bei sieks gauti pirmojo rato šaukimą.

Klivlando klubas šiuo keliu jau buvo pasukęs, kuomet LeBronas išvyko į Majamio „Heat“, o tuomet „Cavaliers“ pirmuoju šaukimu pasirinko Kyrie Irvingą, kuris tapo viena didžiausių lygos žvaigždžių.

Nepaisant galimų žaidėjų pokyčių, trenerių štabas turėtų išlikti nepakitęs. Pasibaigus finalo serijai, vyriausiasis treneris Tyronnas Lue teigė, jog tikisi, kad savo darbus jam Klivlande bus leista tęsti. Strategas su klubu turi dar trejus metus galiosiančią sutartį.

Komentarai:
Jai ismestu ta lopa treneri gautu geresni saukima birzoje padarytu konkurencinga komanda ismaine lova ir tomsona tai gal ir jamsa prigalbetu likt. Nes jam kazkur eit nera ko nes ir taip viska pasiekes ir irodes. Nebent dar vieno ziedo noretu

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-06-10
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

LeBron James

LeBron  James
LeBron  James
MIN: 37.95
PTS: 28.84 (59.27%)
REB: 8.76
AS: 9.09
ST: 1.41
BS: 0.9
TO: 4.25
GM: 104