Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Nepaisant to, kad bendrą Klivlando „Cavaliers“ ir Lebrono Jameso ateitį gaubia didelė nežinia, kitas ryškus Ohajo valstijos komandos žaidėjas, Kevinas Love'as, reiškia norą toliau rungtyniauti „Cavaliers“ gretose.

Šį sezoną metami tritaškiai

36%
11,6
Pataiko: 11,6
Taiklumas: 36,4%
Vieta lygoje: 5
Geriausias pasiekimas: 21
Blogiausias pasiekimas: 4
Daugiausia pataiko: Kyle Korver

Love'as per pastaruosius metus taip pat daug kartų pats buvo atsidūręs įvairių gandų sūkuriuose, o panašiai yra ir šįmet. Visgi puolėjas į šalis nesiblaško.

„Žmonės apie mane istorijas kuria pastaruosius ketverius metus. Žinojau, kad ir dabar šis klausimas bus užduotas, bet noriu būti čia. Visada tai sakiau – noriu laimėti Klivlande. Aišku, būtų smagu su LeBronu žaisti iki pat karjeros pabaigos, bet sprendimus dabar priims ir jis“, – kalbėjo Love'as.

Kitas sezonas yra paskutinis, kuomet Love'as su „Cavs“ turės garantuotą kontraktą, nes 2019-2020 metams savo opciją turės pas krepšininkas.

Tokį pasirinkimą jau šįmet turės didžiausia „Cavaliers“ žvaigždė LeBronas. Manoma, kad jei pastarasis nuspręs keltis kitur, „Cavs“ veikiausiai pradės atsinaujinimo procesą, kurio metu Love'as galėtų būti iškeistas, siekiant gauti pirmojo rato NBA naujokų biržos šaukimą.

Šįmet 30-ąjį gimtadienį minėsiantis Love'as šį sezoną vidutiniškai pelnė po 16,9 taško, atkovojo po 9,5 kamuolio ir atliko po 1,7 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
love mesti atgal i wolves uz wiginsa
starte butu cat loves buttler jauciu skrostu visus kaip per sviesta
2018-06-12
-8
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.