Nuotr.: LaPresse – Scanpix
Nuotr. LaPresse – Scanpix

Krachą kartu su „Barcelona“ antrus metus paeiliui patyręs Juanas Carlosas Navarro nėra pasirengęs taip užbaigti savo karjeros. 37-erių gynėjas puoselėja viltį ir kitą sezoną atstovauti „Barcelonos“ komandai bei reabilituotis po eilės skaudžių pralaimėjimų.

Šį sezoną pelnomi taškai

49%
81,9
Pelno taškų: 81,9
Taiklumas: 48,5%
Vieta lygoje: 4
Geriausias pasiekimas: 107
Blogiausias pasiekimas: 68
Daugiausia pelno: Kevin Seraphin

„Nenoriu iš krepšinio pasitraukti tokiu būdu, – po eliminacijos pusfinalyje prieš Vitorijos „Baskonia“ kalbėjo Navarro. – Norėčiau toliau atstovauti konkurencingai Eurolygos komandai, kuria mums nepavyko būti pastaruosius kelerius metus.“

„Barcelona“ antrą sezoną paeiliui Eurolygoje liko už aštuntuko ribos, stipriai atsilikdama nuo atkrintamųjų varžybų traukinio, o vietiniame fronte tenkinosi tik Karaliaus taure, iškovota po penkerių metų pertraukos. Tuo metu Ispanijos čempionate katalonai šį sezoną krito pusfinalyje, o praėjusį – dar ketvirtfinalyje.

Navarro šis sezonas buvo 21-asis karjeroje. Eurolygoje jis vidutiniškai aikštėje praleido po 15 minučių, pelnė po 6,9 taško, atliko po 1,9 rezultatyvaus perdavimo ir atkovojo po 1,1 kamuolio.

Ispanijos lygoje „La Bomba“ rinko po 5,8 taško, 1,7 rezultatyvaus perdavimo ir 1,1 atkovoto kamuolio per 14 žaidimo minučių.

Barselonoje ispanas žaidžia nuo 1997 metų su vieno sezono pertrauka, kada 2007-2008 m. išmėgino savo jėgas Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA) vilkėdamas Memfio „Grizzlies“ marškinėlius.

Komentarai:
Denis Rodman
Tegul eina į Lietkabelį-ten visi išmušti ryškiom lavondėmėm laksto.

Labai tiktų žaisti kartu su broliais Lavonovičiais ir Sukačiu.
2018-06-11
Atsakyti
Adekvatus
Jau turejo pries pora metu pasitraukti..
2018-06-11
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Juan Carlos Navarro

Juan Carlos  Navarro
Komanda: Barselonos FC Barcelona
Pozicija: SG
Amžius: 37
Ūgis: 192 cm
Svoris: 79 kg
Gimimo vieta: Ispanija