Loukas Mavrokefalidis Nuotr.: Fotodiena.lt/J.Elinskas
Nuotr.: Fotodiena.lt/J.Elinskas
Nuotr.: Fotodiena.lt/J.Elinskas
„Lietuvos ryto“ suolelis Nuotr.: Fotodiena.lt/J.Elinskas
Nuotr.: Fotodiena.lt/J.Elinskas
Loukas Mavrokefalidis Nuotr.: Fotodiena.lt/J.Elinskas
Nuotr.: Fotodiena.lt/J.Elinskas
Nuotr.: Fotodiena.lt/J.Elinskas
„Lietuvos ryto“ suolelis Nuotr.: Fotodiena.lt/J.Elinskas
Nuotr.: Fotodiena.lt/J.Elinskas

Edgaras Ulanovas buvo vienas geriausių Kauno „Žalgirio“ krepšininkų, tačiau jo indėlio antrose LKL finalo serijos rungtynėse nepakako.

Foto galerija

Ule per 33 minutes pelnė 15 taškų (3/5 dvit., 1/3 trit., 6/7 baudos), atkovojo 4 kamuolius, atliko rezultatyvų perdavimą, išprovokavo 4 pražangas bei surinko 18 naudingumo balų, tačiau „Žalgiris“ Vilniuje 73:82 nusileido „Lietuvos rytui“.

„Jau per ilgąją pertrauką kalbėjau, kad „Lietuvos rytas“ laikė didesnį kontakto lygį ir mums tai pakišo koją, ypač pirmoje pusėje. Pirmose rungtynėse po ilgosios pertraukos mums pavyko suagresyvinti savo žaidimą ir mums to pakako, o išvykoje to neužteko.

Per vėlai pradėjome žaisti geriau ir lyginti kontakto lygį. Rungtynių pabaigoje rezultatas buvo apylygis, bet šįkart viskas pasisuko į „Lietuvos ryto“ pusę. Nesidžiaugėme po pirmosios pergalės, nėra kada liūdėti ir dabar. Laukiame, kas bus toliau.

Eurolyga pasibaigė. Viskas, mes ją užmiršome, jos nebėra. Yra LKL, yra „Lietuvos rytas“, kuris nori žaisti gerai ir žaidžia gerai“, – pasakojo Ulanovas.

– Kas pirmoje pusėje neveikė?
– Kontakto lygis buvo kitoks, jie labiau kovojo dėl kamuolių, jie kėlinį iškart pradėjo su agresyviomis baudomis, susirinko pražangas, o mes prasižengėme tada, kai jie atliko metimus, o tuomet ir sumetė baudas. Jie daug kartų įmetė 2+1. Viskas susidėjo.

– „Lietuvos rytas“ antrose rungtynėse sėkmingai kovojo dėl kamuolių puolime, šįkart jie pagal šitą rodiklį pirmavo ilgą laiką. Kaip tai paaiškinti?
– Tikrai sunku paaiškinti. Atrodo, kad patys lendame po krepšiu, norime kovoti dėl kamuolių. Visi žino, kad mes gerai kovojame dėl kamuolių. Mums tai tikrai labai padėtų.

– Kiek netikėtas buvo 24 taškus pelniusio Louko Mavrokefalidžio faktorius?
– Jis yra pagrindinis žaidėjas. Jie visada akcentuoja žaidimą per jį. Tai gero lygio krepšininkas ir šiandien gerai sužaidė. Jankūnas pas mus greitai susirinko pražangas, tad treneriui buvo sunku keisti krepšininkus.

– Kalbant apie pabaigą, rezultatas buvo lygus 66:66, o tuomet „Lietuvos rytas“ pabėgo. Kas tuomet nutiko?
– Žinote, galas visada yra 50 prie 50. Įmesk vieną metimą, kartą apsigink ir to užtenka. Laikas pradeda spausti tiems, kurie atsilieka. Apie pabaigą net neverta kažko kalbėti, nes rungtynės susideda iš keturių kėlinių.

Komentarai:
teisingai!
mldc ule neverkia kaip sharas
2018-06-12
+1
Atsakyti
zalgiris domisi sansu susigrazinti brocka motuma https://www.youtube.com/watch?v=YZpo9tKM...
2018-06-11
+9
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
Vilniaus Lietuvos rytas
Kauno Žalgiris
53%
29/55
Metimai iš žaidimo
48%
29/60
29
Atkovoti kamuoliai
27
19
Rezultatyvūs perdavimai
19
4
Perimti kamuoliai
5
38%
6/16
Tritaškiai
17%
3/18
22
Pražangos
21

Rungtynių žaidėjai

Loukas  Mavrokefalidis
24 PTS
9/13 FG
5/5 FT
Brandon  Davies
17 PTS
7/9 FG
3/4 FT
Vilniaus Lietuvos rytas
Keli žaidėjai
5 REB
Aaron  White
7 REB
4 DREB
3 OREB
Travis  Peterson
4 AS
1 TO
31 MIN
Kevin  Pangos
9 AS
3 TO
28 MIN
Loukas  Mavrokefalidis
30 EFF
73% 2P%
50% 3P%
Brandon  Davies
22 EFF
78% 2P%
- 3P%