Nuotr.: Fotodiena.lt/J.Elinskas
Aaronas White'as Nuotr.: Fotodiena.lt/J.Elinskas
Paulius Jankūnas Nuotr.: Fotodiena.lt/J.Elinskas
„Lietuvos ryto“ šokėjos Nuotr.: Fotodiena.lt/J.Elinskas
Nuotr.: Fotodiena.lt/J.Elinskas
Nuotr.: Fotodiena.lt/J.Elinskas
Aaronas White'as Nuotr.: Fotodiena.lt/J.Elinskas
Paulius Jankūnas Nuotr.: Fotodiena.lt/J.Elinskas
„Lietuvos ryto“ šokėjos Nuotr.: Fotodiena.lt/J.Elinskas
Nuotr.: Fotodiena.lt/J.Elinskas

Kauno „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas viešai pasisakė apie situaciją antrose LKL finalo rungtynėse Vilniuje „Siemens“ arenoje, kuomet sirgalius rungtynių metu pastūmė žalgirietį Vasilije Micičių.

Foto galerija

Po šio momento sirgalius lyg niekur nieko nuėjo į šalį, o apsaugos darbuotojas jam pamojo grįžti į savo vietą. Būtent tai labiausiai piktino Motiejūną.

„Pasakykite man kitą sporto lygą, kurioje po tokio sirgaliaus elgesio gali sugrįžti į savo vietą ir toliau stebėti rungtynes toje pačioje arenoje“, – savo socialinio tinklo „Twitter“ paskyroje rašė Motiejūnas.

Micičius greitoje atakoje buvo sustabdytas pražanga ir iš inercijos išbėgo iš aikštės bei atsitrenkė į „Lietuvos ryto“ sirgalių atitvarą, papuoštą klubo atributika. Tai itin nepatiko „Lietuvos ryto“ sirgaliams. Vienas iš jų prišoko prie serbo ir krūtine trenkėsi jam į nugarą.

Prie Micičiaus pribėgę komandos draugai parsivedė jį į aikštę.

„Neturiu apie tai komentaro“, – po dvikovos sakė Micičius.

Į sirgaliaus išsišokimą sureagavo ir Lietuvos policijos paskyra feisbuke.

„Vilniaus apskrities policija geranoriškai kviečia šį krepšinio aistruolį iki savaitės pabaigos atvykti į policiją, adresu Birželio 23-osios g. 16 (Viešosios tvarkos valdyba). Galite susisiekti su mumis ir per facebooką, privačia žinute. Suprantame sirgalių emocijas, tačiau jos neturi peržengti tam tikrų ribų“, – rašoma Lietuvos policijos paskyroje.

Tuo metu oficiali „Lietuvos ryto“ fanų paskyra feisbuke, B tribūna, išplatino tokį pranešimą:

„Dėl Mičičiaus. Jis provokavo, žmogus pribėgo ir specialiai pakratė mūsų vėliavas, kad net visos izoliacijos atsikabino. Taip elgiantis su mūsų šventais dalykais, tikėtis teigiamos reakcijos sunkoka.“

Komentarai:
to aha ir siaip mintis
As visada zaviuosi aistringais komandos palaikymais. Man yra grazu, kada daug zmoniu vieningai skanduoja, gieda himnus ir t.t. Tai Serbai, Graikai ar Turkai turbut yra labiausiai atsidave sirgaliai, taip jie yra arsus, bet jie nera begalviai. Futbole taip jie irgi arsus, bet kazkaip i aikste jie neisbega ir futbolininku nesumusa. Kartais pasitaiko, bet dazniausiai buna draugiskai nusiteike piemenukai, kurie bega prie zvagzdziu, kad tik paciupinetu savo dievukus.

Man idomu kitas aspektas, kokio atsilikimo turi buti zmones, kad skanduotu ne savo komanda palaikancia skanduote, o kita komanda zeidziancia? Jei krepsinis yra jau musu religija ir t.t. tai tiketina, kad i rengini zmones ateina su vaikais ir t.t. Tai kodel yra leidziama skanduoti "Zalia k*rva" be jokio atsako?

Treneris kritikos isreiksti negali gauna baudas, bet ziurovai gali rekauti necenzurinius zodziu be jokios priezasties?

Kaip sakiau, nieko pries sirgalius palaikancius savo komanda neturiu, tai saunu, bet kai perziangiamos ribos tarp pagarbos savo priesininkams ar siaip visuomenes normoms tai jau absurdiska.
2018-06-12
-7
Atsakyti
aha
b tribuna gal ir degradai, bet princesiu komandos direktorius turetu zinoti, kad tokie sh buna ir Serbijoje, Graikijoje, Turkijoje, etc... apie visokius tokio tipo dalykius futbole net nesinori rasyt...
2018-06-12
-6
Atsakyti
mjo
debilai tie B tribuna. atmatos gina atmatas. ta proga, nuosirdziai butu smagu, jei rytas kitas namu rungtynes zaistu tuscioj salej.
2018-06-12
+8
Atsakyti
B uduliai
Bleha kad pacioj video pradzioj matosi, kaip tas baisiausia snuki turintis is b tribunos visas girtas pats tas savo tvoras ciut nesuluzo:D tai versija apie provokacijas gali susniot per nosi kaip esi iprates, baidykle tu:)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-06-11
+13
Atsakyti
Anonimas
Va cia ir yra tikrasis TVARTAS Lietuvoje. Gyvuliai is aptvaro paspruko ir dabar policija turi aiskintis kur sito TVARTO piemenys, kurie atsakingi kad gyvuliai butu prie gardo, o ne lakstytu po TVARTA.
2018-06-11
-7
Atsakyti
Gales benkarciukas bauda db susimoket :D

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-06-11
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
Vilniaus Lietuvos rytas
Kauno Žalgiris
53%
29/55
Metimai iš žaidimo
48%
29/60
29
Atkovoti kamuoliai
27
19
Rezultatyvūs perdavimai
19
4
Perimti kamuoliai
5
11
Prarasti kamuoliai
10
94
Naudingumas
78

Rungtynių žaidėjai

Loukas  Mavrokefalidis
24 PTS
9/13 FG
5/5 FT
Brandon  Davies
17 PTS
7/9 FG
3/4 FT
Vilniaus Lietuvos rytas
Keli žaidėjai
5 REB
Aaron  White
7 REB
4 DREB
3 OREB
Travis  Peterson
4 AS
1 TO
31 MIN
Kevin  Pangos
9 AS
3 TO
28 MIN
Loukas  Mavrokefalidis
30 EFF
73% 2P%
50% 3P%
Brandon  Davies
22 EFF
78% 2P%
- 3P%