Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Vakar viešoje erdvėje spėjo pasklisti informacija apie galimą Fynikso „Suns“ kovą dėl Kawhi Leonardo mainant pirmąjį NBA naujokų biržos šaukimą, tačiau po truputį aiškėja, jog tai nėra tiesa.

Kawhi Leonard

Kawhi  Leonard
Kawhi  Leonard
MIN: 23.32
PTS: 16.22 (55.7%)
REB: 4.67
AS: 2.33
ST: 2
BS: 1
TO: 1.78
GM: 9

Pranešama, kad „Suns“ neketina atiduoti pirmojo šaukimo, kuris, kaip spėjama, veikiausiai bus Arizonos universiteto žvaigždė Deandre Aytonas.

„The Ringer“ žurnalistas Kevin O‘Connoras teigė, jog „Suns“ praėjusią vasarą svarstė bandyti prisivilioti Kyrie Irvingą, tačiau nusprendė pasilikti ketvirtąjį šaukimą, kurį panaudojo pasikviesdami Joshą Jacksoną.

Šįkart kovoti dėl Leonardo „Suns“ komandai būtų labai rizikinga. Žvaigždės kontrakte kiti metai yra paskutiniai, o atidavusi savo pirmąjį šaukimą, Arizonos valstijos komanda po metų galėtų netekti ir Leonardo

Kiek anksčiau buvo pasirodę pranešimai, jog Sakramento „Kings“ paaukotų antrąjį šaukimą, tačiau pats Leonardas pirmenybę teikia Los Andželo „Lakers“ klubui.

Komentarai:
L_train.
Pasaka būtų jei Kings iškeistų savo antra šaukima Spurs ir Dončič keltusi į San Antonio

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-06-18
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną pelnomi taškai

44%
103,9
Pelno taškų: 103,9
Taiklumas: 44,2%
Vieta lygoje: 20
Geriausias pasiekimas: 130
Blogiausias pasiekimas: 76
Daugiausia pelno: Devin Booker