Nuotr.: LaPresse – Scanpix
Nuotr. LaPresse – Scanpix

Milano „AX Armani Exchange“ prezidentas Livio Proli „La Gazzetta dello Sport“ patvirtino, kad klubas pasiekė susitarimus su dar dviem krepšininkais.

Nemanja Nedovic

Nemanja  Nedovic
Nemanja  Nedovic
MIN: 25.08
PTS: 16.83 (52.81%)
REB: 1.96
AS: 4.79
ST: 0.58
BS: 0.08
TO: 2.21
GM: 24

Paskelbta, kad į Milano komandą persikels Malagos „Unicaja“ gretose rungtyniavęs Nemanja Nedovičius ir Kantu „Red October“ ekipoje sezoną praleidęs 32-ejų 203 cm ūgio Christianas Burnsas.

Nedovičius šį sezoną Eurolygoje vidutiniškai per 25 minutes pelnė po 16,8 taško, atkovojo po 2 kamuolius, atliko po 4,8 rezultatyvaus perdavimo ir rinko po 16,7 naudingumo balo.

Burnsas Italijos lygoje vidutiniškai per 31 minutę pelnydavo po 14,3 taško, atkovodavo po 10,2 kamuolio, atlikdavo po 1,4 rezultatyvaus perdavimo ir surinkdavo po 20 naudingumo balo.

Klubo prezidentas atskleidė, kad komanda atsisveikins su įžaidėju Jordanu Theodore’u. „Jis nori rungtyniauti startiniame penkete, tačiau mūsų komandoje to daryti negali“, – teigė prezidentas Proli. Sutartis su atakų organizatoriumi galioja ir kitam sezonui, bet ji bus nutraukta.

Italijos lygos atkrintamosiose varžybose Theodore'as nesužaidė nė vieno mačo.

Tuo metu Andrew Goudelocko ateities lieka neaiški. „Jis gali likti mūsų komandoje, tačiau turi suprasti, kad užimtų kitokią rolę. Andrew patinka miestas ir mūsų komanda, tačiau jis taip pat nori žaisti po 30 minučių. Šioje situacijoje dar niekas nenuspręsta“, – pasisakė Proli.

Komandoje taip pat nebeliks Awudu Abasso ir Davide Pascolo, kurių sutartys baigiasi šią vasarą.

Proli taip pat patvirtino, kad komandoje ir toliau žais lietuvis Artūras Gudaitis, taip pat Kalebas Tarczewski, Dairis Bertans, Andrea Cinciarini ir Marco Cusinas.

Kiek anksčiau buvo paskelbta, kad „AX Armani Exchange“ susitarė su Amedeo Della Valle.

Komentarai:
MHM
Idomu ar Kalnietis lieka ten ar varo kazkur kitur?
2018-06-21
+1
Atsakyti
kaunas
Tegul valina nx tas Kuzia, nereikia jo Žalgiryje parsidavėlio. Praeitą sezono jo net prašė, pats Šaras, kad ateitų į Žalgirį bet jis pasirinko Milaną.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-06-20
-1
Atsakyti
?
Galetu Zalgiris Kuzia ir Theodora paimt :)
2018-06-20
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metami tritaškiai

37%
8,6
Pataiko: 8,6
Taiklumas: 36,7%
Vieta lygoje: 8
Geriausias pasiekimas: 17
Blogiausias pasiekimas: 4
Daugiausia pataiko: Curtis Jerrells