Nuotr.: FIBA
Nuotr. FIBA

Buvęs Kauno „Žalgirio“ vidurio puolėjas Augusto Lima bandys įsitvirtinti Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA).

Augusto Lima

Augusto  Lima
Komanda: Mursijos UCAM
Pozicija: C
Amžius: 26
Ūgis: 206 cm
Svoris: 103 kg
Gimimo vieta: Brazilijos Federacinė Respublika

Kaip praneša žurnalistas Davidas Pickas, Lima NBA Vasaros lygoje rungtyniaus Toronto „Raptors“ komandoje, tačiau teisės į puolėją vis dar priklauso Madrido „Real“ klubui.

Šį sezoną brazilas gynė Mursijos UCAM garbę, o FIBA Čempionų lygoje vidutiniškai pelnydavo po 6,4 taško, atkovodavo po 5,1 kamuolio ir rinkdavo po 7,2 naudingumo balo.

Puolėjas šiemet sužaidė net trejose komandose. Sezoną jis pradėjo Stambulo „Bešiktaš“ ekipoje, po to persikėlė į Kiniją, kur atstovavo Sindziango „Flying Tigers“ ir galų gale sezoną pabaigė Ispanijoje.

Lima NBA Vasaros lygoje dalyvavo ir praėjusiais metais, tačiau Indianos „Pacers“ klube gavo itin epizodinį vaidmenį. Brazilas sužaidė vos vieneriose rungtynėse bei per 12 sužaistų minučių nė karto neatakavo krepšio, atkovojo 4 kamuolius ir 2 kartus prasižengė.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metami dvitaškiai

54%
29,3
Pataiko: 29,3
Taiklumas: 53,8%
Vieta lygoje: 13
Geriausias pasiekimas: 47
Blogiausias pasiekimas: 21
Daugiausia pataiko: DeMar DeRozan