Nuotr.: Fotodiena.lt
Nuotr. Fotodiena.lt

Vienas Stambulo „Fenerbahče“ lyderių Bradas Wanamakeris kitą sezoną turėtų debiutuoti Nacionalinėje krepšinio asociacijoje.

Šį sezoną metamos baudos

77%
16,3
Pataiko: 16,3
Taiklumas: 77,0%
Vieta lygoje: 19
Geriausias pasiekimas: 33
Blogiausias pasiekimas: 7
Daugiausia pataiko: Kyrie Irving

Žurnalistas Adrianas Wojnarowski paskelbė, kad 28-erių metų 193 cm ūgio atletas baigia derinti kontrakto detales su Bostono „Celtics“.

Anksčiau buvo skelbiama, kad dėl krepšininko pešasi „Fenerbahče“ ir „Barcelona“. „Mundo Deportivo“ rašė, jog „Barcelona“ krepšininkui siūlė 3 mln. eurų metinį atlyginimą kontraktą, kuris galiotų dvejus metus.

Palyginimui, „Fenerbahče“ klube Wanamakeris per sezoną susižeria 2,3 mln. JAV dolerių (apie 2 mln. eurų).

Po 2016-2017 m. sezono iš „Fenerbahče“ į NBA išvyko Ekpe Udoh ir Bogdanas Bogdanovičius.

2011 metais Wanamakeris NBA naujokų biržoje neišgirdo savo pavardės ir karjerą pradėjo Europoje. 2015 metais krepšininkas debiutavo Eurolygoje, o po sėkmingų metų Bambergo „Brose“ gretose patraukė į Stambulo „Daruššafaka“.

Šioje komandoje amerikietis praleido vienerius metus, o nuo 2017 metų prisijungė prie „Fenerbahče“ komandos, su kuria laimėjo Turkijos lygą, o Eurolygoje užėmė antrąją vietą.

Wanamakeris šį sezoną Eurolygoje vidutiniškai per 26 minutes pelnydavo po 11,3 taško, atkovodavo po 2,7 kamuolio ir atlikdavo po 3,8 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.