Nuotr.:

Italijos rinktinė atrankoje į pasaulio čempionatą jau yra užsitikrinusi patekimą į kitą etapą, tačiau jos itin didelę svarbą turės 17-mečiui įžaidėjui Niccolai Mannionui.

Jungtinėse Amerikos Valstijose (JAV) rungtyniaujantis Mannionas rytojaus mače debiutuos Italijos rinktinėje, o tai patvirtino vyriausiasis treneris Meo Sacchetti.

Mannionas užbaigė antruosius metus Fynikso „Pioneers“ vidurinės mokyklos komandoje ir pirmą kartą istorijoje ją atvedė į šalies čempionų titulą. Praėjusį sezoną įžaidėjas vidutiniškai rinko po 23 taškus, atliko po 6,1 rezultatyvaus perdavimo ir atkovojo po 4,5 kamuolio.

Šie Manniono pasiekimai neliko nepastebėti ir jis buvo pripažintas geriausiu metų krepšininku jaunių kategorijoje. Šis apdovanojimas yra steigiamas gėrimų gamintojo „Gatorade“, o jį yra atsiėmę tokie krepšininkai kaip: Karlas Anthony-Townsas, Paulas Pierce‘as, Dwightas Howardas, Chrisas Boshas, Chauncey Billupsas bei Jasonas Kiddas.

Panašu, jog Mannioną savo sudėtyje norėjo išvysti ir pati JAV. 2016 ir 2017 metais jis dalyvavo amerikiečių jaunimo rinktinių stovyklose.

Manniono žaidimo epizodai:

Komentarai:
anon
krepsinio portalas o nezino, kad visos pergales is pirmojo etapo persikels i antraji.
2018-07-01
-2
Atsakyti
As
Koks ugis jo ? Atrodo kad neaaukstas , bet suoli turi tikrai

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-06-30
-1
Atsakyti
djgaffer
Italams nuskilo,kad jis sutiko už juos žaisti.Turi jis ir itališko kraujo,tai lengviau sprendimą priėmė.JAV milžiniška konkurencija,tai nelabai jam ten šansų papulti buvo.O čia galės pažaisti,gal ir PČ sužais,jei ten pateks.Gerą sprendimą priėmė.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-06-30
-8
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.