Nuotr.: Reuters – Scanpix
Nuotr. Reuters – Scanpix

Dvejus metus Eurolygoje rungtyniavęs bei 2017-aisiais šio turnyro čempionu tapęs Jamesas Nunnally, panašu, kad grįš į stipriausią planetos lygą.

Šį sezoną metamos baudos

78%
19,2
Pataiko: 19,2
Taiklumas: 77,9%
Vieta lygoje: 3
Geriausias pasiekimas: 38
Blogiausias pasiekimas: 6
Daugiausia pataiko: James Harden

Pranešama, kad Stambulo „Fenerbahče“ puolėju susidomėjo gausybė NBA klubų, tarp kurių yra net 10 NBA atkrintamosiose žaidusių ekipų – šešios iš Vakarų bei keturios Rytų konferencijos komandos.

JAV žiniasklaida skelbia, kad favoritėmis įsigyti Nunnally yra Hjustono „Rockets“, Minesotos „Timberwolves“ bei Portlando „Trail Blazers“ ekipos, kurioms atletas pasirodė privačiose treniruotėse.

Pabrėžiamos puikios Nunnally savybės atakuoti krepšį nuo trijų taškų zonos bei darbas gynyboje, o būtent tokio tipo puolėjo ir ieško „Rockets“ ekipa, netekusį į Fynikso „Suns“ persikėlusio Trevoro Arizos.

33-ejų Ariza vakar sudarė vienerių metų 15 mln. JAV dolerių sutartį su Arizonos valstijos klubu.

27-erių Nunnally praėjusį Eurolygos sezoną rungtyniaudavo po 21 minutę, pelnydavo po 9,3 taško (55,4 proc. trit., 89,7 proc. baud.) bei atkovodavo po 2,1 kamuolio.

Tai nebūtų pirmoji atleto pažintis su NBA lyga. 2014-aisiais krepšininkas buvo sudaręs du 10 dienų kontraktus su Filadelfijos „76ers“ ir Atlantos „Hawks“ klubais bei iš viso stipriausioje planetos lygoje spėjo sužaisti 13 rungtynių.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Trevor Ariza

Trevor  Ariza
Komanda: Houston Rockets
Pozicija: SF
Amžius: 33
Ūgis: 203 cm
Svoris: 95 kg
Gimimo vieta: Los Andželas, JAV