Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Po Nacionalinę krepšinio asociaciją (NBA) klajojantis Michaelis Carteris-Williamsas rado naują karjeros stotelę. ESPN žiniomis, 26-erių metų atakų organizatorius sukirto rankomis su Hjustono „Rockets“ dėl vienerių metų sutarties, kurios vertė – apie 1,6 mln. JAV dolerių.

Praėjusią vasarą į Šarlotę persikėlęs Carteris-Williamsas šio sezono nebaigė dėl peties traumos.

Per 52 sužaistas rungtynes jis vidutiniškai aikštėje praleisdavo po 16 minučių, pelnydavo po 4,6 taško, atkovodavo po 2,7 kamuolio ir atlikdavo po 2,2 rezultatyvaus perdavimo.

2014-ais metais geriausiu lygos naujoku pripažintam atletui „Rockets“ bus jau ketvirtoji komanda karjeroje per pastaruosius keturis sezonus. 

Carteris-Williamsas prieš tai po sezoną rungtyniavo Čikagos „Bulls“ ir Milvokio „Bucks“ gretose. 2013 m. Filadelfijos „76ers“ jį pasirinko 11-u šaukimu, tačiau antrojo sezono viduryje išsiuntė į Milvokį.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.