Nuotr.: Fotodiena.lt
Nuotr. Fotodiena.lt

LKL administracija sulaukė dešimties komandų paraiškų dalyvauti 2018-2019 m. „Betsafe–LKL” čempionate.

Liepos 9 d. baigėsi terminas, per kurį klubai privalo atsiųsti dokumentus, skirtus LKL licencijavimo procesui.

Norą dalyvauti „Betsafe–LKL” čempionate išreiškė tos pačios 10 komandų, kurios rungtyniavo stipriausioje Lietuvos krepšinio lygoje pastaruosius penkis sezonus.

Birželio 13 d. vykusiame LKL valdybos posėdyje leista licencijavimo procese dalyvauti 12 komandų. Tačiau Šakių „Vytis” jau prasidėjus licencijavimo procesui oficialiu laišku informavo lygą, kad negali tęsti proceso dėl Kauno rajono savivaldybės Tarybos sprendimo, o „Jonavos” klubas telefonu informavo, kad nusprendė likti NKL pirmenybėse.

LKL klubų pateiktus dokumentus įvertins audito įmonė. Liepos 17 d. vyks LKL valdybos posėdis, kuriame bus patvirtintos kito sezono „Betsafe–LKL“ dalyvės.

LKL valdybą sudaro 12 narių: po vieną atstovą iš 10 klubų, taip pat LKL prezidentas ir generalinis direktorius.

LKL dalyvės:

Komanda
Kauno Žalgiris
Vilniaus Rytas
Klaipėdos Neptūnas
Panevėžio Lietkabelis
Šiaulių Šiauliai
Pasvalio Pieno žvaigždės
Utenos Juventus
Kėdainių Nevėžis
Alytaus Dzūkija
Prienų-Birštono Vytautas
Komentarai:
Pradzioje reikia NKL laimeti , o dabar is trecios vietos nori i LKL sokti ir dar zaisti kitam mieste arba mokyklos saleje . LKL turi buti prestizas zaisti , o ne lakstyti supuvusioje arenoje galvojant kaip nepralaimeti 30-40 tasku skirtumu . Atsiras komanda , kuri tures remeju , reikalaujama biudzeta , normalia arena su fanais , laimes NKL ir prasau , jokiu trukdymu , zaisk LKL ir dziaukis , lyga tik paplos , kad yra konkurencija ir aiksteleje nezaidzia visokie "broliaialiukai" ir verslinykai , bet deja realybe tokia , Lietuvoje kolkas tik 10 komandu gali kazka isspausti , visos kitos yra silpnos ir finansiskai ir infrastrukturos prasme . Kolkas turime laukti .
2018-07-10
+14
Atsakyti
Valio
Prienai, Prienai, ole ole ole
2018-07-09
-7
Atsakyti
pagaliau baigesi ta nesamoniu karusele su visokiais vyciais ir jonavom kurie net nkl nesugeba laimet.sportinis principas aisku turi but,bet jei nesugebi laimet zemesnes lygos,lkl tau tikrai nevieta.
2018-07-09
Atsakyti
djgaffer
Norėtųsi jau tikrai kažkokios įvairovės,klubo naujo su savo fanais.Bet,vėl matysim tuos pačius veidus.Stabilumas gerai,tačiau kartais reikėtų naujų vėjų.Nu,bent jau gera žinia Prienams.Šeškus reiškias neatostogaus. :-) Tikėkimės,kad kitąmet pagaliau Jonava pateks,nes norisi,jog šis miestas turėtų reprezentacinę komandą stipriausioje lygoje.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-07-09
-1
Atsakyti
Visą laiką norėtųsi, kad lygą papildytų naujos komandos, kad biudžetai komandų būtų kuo didesni, kad vyktų atkakli kova tarp visų varžovų, kad arenos būtų sausakimšos, bet reikia pripažinti, kad mes gyvename lietuvoje, kur žmonių populiacija maža, rėmėjų sunku rasti, galbūt 5 didžiausi miestai ir pajėgūs pritraukti rėmėjus, bet kitos likusios, bando tiesiog surinkti tą minimalų biudžetą, kurio reikalauja lyga ir tiek. Nesinorėtų, kad į lygą ateitų komanda, kuri žaidžia mokyklos salėje ir dar ne savo mieste, kas reikštų ir fanų nebuvimo.
2018-07-09
-4
Atsakyti
bnews what
Antraste tokia lyg tai blogas dalykas. wow.
2018-07-09
+7
Atsakyti
Qq
Nu blyn reik konkurencijos. Va latviai su estai jungiasi. Kodel lt nepakvietus pvz 1baltarusiska kokia ar lenkiska komanda. Manau kazkiek pasitemptu lygis. Remeju pritrauktu.maziau tu ratu reiketu daryt ir maziau rungtyniu butu. O tai leidzia 10komandu. 3-4 is kuriu nekonkurencingos. Su 450k bkudzetu. Amzinai bedom su algom vadyba remejais ir tt.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-07-09
+3
Atsakyti
Gerai
Ir gerai
2018-07-09
-7
Atsakyti
Lavar
Va ir pasibaigė išgasčiai dėl Vytauto. Atvarė Ballai, Vytautas išsimokėjo skolas, tapo įžymus visame pasaulyje bent mėnesiui, o kitą sezoną vėl pradės kovas LKL, tik jau be skolų žaidėjams. Gražu žiūrėti į managmentą :)
2018-07-09
+1
Atsakyti
G
Biski boring. Reikia vyciui jungtis su jonava. Jonavos vytis, ir arena butu ir sirgaliai jonavos, ir biudzetas per abu 500-600k galetu siekti.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-07-09
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.