Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Vienas „Golden State Warriors“ vedlių Stephenas Curry nesutinka, jog jo ekipa, sudarinėdama sutartis su Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) žvaigždėmis, žlugdo lygą.

Stephen Curry

Stephen  Curry
Komanda: Golden State Warriors
Pozicija: PG
Amžius: 30
Ūgis: 191 cm
Svoris: 84 kg
Gimimo vieta: Akronas, JAV

„USA Today“ duotame interviu, Curry buvo paklaustas, ar galvoja, jog kitų komandų pastangos prisivilioti lygos žvaigždes prasidėjo nuo „Warriors“ iškilimo.

„Žinoma, nes mes esame čempionai, – teigė Curry. – Kiekvienais metais, kiekvieną vasarą visi krepšininkai turi suvokti, kas yra geriausia jiems ir jų šeimoms. Tuo metu vadovai daro viską, jog sugalvotų, kaip surinkti kuo geresnę komandą.“

„Visi sako, jog mes žlugdome NBA. Tai pati kvailiausia visų laikų frazė. Visada ieškome būdų, kaip sustiprėti dar labiau. Geriausi to pavyzdžiai – Kevino Duranto ir DeMarcuso Cousinso atvykimai. Taip pat reikia nepamiršti ir atsarginių žaidėjų, kurie mums padeda.

Visi stengiasi sustiprėti, o mes tiesiog esame pavyzdys, kaip reikia suburti komandą, kuri galėtų įveikti mus pačius ir tai yra puiku“, – savo nuomonę pareiškė gynėjas.

Curry taip pat teigė, jog nekantrauja, kada galės rungtyniauti su Cousinsu.

„Turėsime galimybę žaisti kitokiu stiliumi, galėdami rinkti taškus iš po krepšio. Žaidimo kūrybiškumas ir įvairiapusiškumas su DeMarcusu bus puikus. Man patinka, jog jis po traumos grįš motyvuotas ir padės mums laimėti dar vieną trofėjų.

Nežinau, kaip viskas susiklostys, tačiau turime daug talentingų vyrukų, kurie žino, ką reiškia aukotis, žaisti aukštu lygmeniu ir visi jie turi aukštą krepšinio supratimą. DeMarcusas įsilies be jokių problemų. Galų gale, mūsų svarbiausias tikslas – laimėti, taigi nemanau, jog mus kažkas blaškys“, – optimistiškai į ateitį žiūrėjo Curry.

Komentarai:
75 laidos
Atsitokekit, visos bent 5 metu paeiliui dominavusios komandos budavo super stars susiburimo vieta, pradedant 70/80 bostonu, LA , Chicaga, spursai, heatai, debar golden state. Aisku po metu jei nebus altruistu jie pasizers, cousins gaus zieda ir judes link 30mln kontrakto, kiti irgi panasiai nores, CIA ir baigsis ju pasaka
2018-07-12
+2
Atsakyti
Hmmm, jei nezgluddo ydomu, kodel tiek daug besiskundanciu fanu vis atsiranda.
2018-07-11
-9
Atsakyti
MJ
Jau senai neįdomu žiūrėti šios lygos play off. Būriamos super komandos jau senai daro meškos paslaugą šia lygai...
2018-07-11
+6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Stephen Curry

Stephen  Curry
Stephen  Curry
MIN: 33.11
PTS: 26.2 (58.54%)
REB: 5.33
AS: 5.91
ST: 1.61
BS: 0.29
TO: 2.97
GM: 66