Nuotr.: Fotodiena.lt/R.Lukoševičius
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Lukoševičius

Stambulo „Anadolu Efes“ sukirto rankomis su dar vienu buvusiu žalgiriečiu. Tinklalapis „Eurohoops.net“ skelbia, kad Turkijos klubas sudarė dvejų metų 2 milijonų JAV dolerių sutartį su Jamesu Andersonu.

James Anderson

James  Anderson
Komanda: Maskvos srities Chimki
Pozicija: SG
Amžius: 29
Ūgis: 198 cm
Svoris: 95 kg
Gimimo vieta: JAV

29-erių amerikietis dar turėjo vienerius metus galiojantį kontraktą su Maskvos srities „Chimki“, tačiau abi pusės buvo suinteresuotos nutraukti šį bendradarbiavimą. 

Praėjusį sezoną Maskvoje amerikietis Eurolygos turnyre amerikietis vidutiniškai rungtyniavo po 21 minutę, pelnė po 9,2 taško, atkovojo po 2,8 kamuolio ir atliko po 1,3 rezultatyvaus perdavimo.

„Chimki“ pirmą kartą klubo istorijoje pateko į Eurolygos atkrintamąsias varžybas.

Rungtyniavimas Turkijoje nebus nauja patirtis 2014-2015 m. sezone „Žalgirio“ marškinėlius vilkėjusiam Andersonui. Šioje šalyje puolėjas žaidė 2016-2017 m. sezone, kuomet su Stambulo „Daruššafaka“ taip pat kovojo Eurolygoje.

Artėjantį sezoną „Anadolu Efes“ atstovaus ir buvę „Žalgirio“ žaidėjai serbas Vasilije Micičius bei australas Brockas Motumas.

Andersonas tapo šeštuoju Stambulo ekipos pirkiniu šį tarpsezonyje. Kiek anksčiau „Anadolu Efes“ gretas papildė Rodrigue'as Beaubois, Vasilije Micičius, Sertacas Sanli, Bugrahanas Tunčeri ir Metecanas Birsenas.

Komentarai:
efes tik trenerio gero truksta.
2018-07-12
Atsakyti
Ernestas
Nieko gero nesurinko

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-07-12
+8
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

James Anderson

James  Anderson
James  Anderson
MIN: 21.76
PTS: 9.23 (51.66%)
REB: 2.81
AS: 1.26
ST: 0.65
BS: 0.29
TO: 0.87
GM: 31