Nuotr.: USA Today-Scanpix
Nuotr. USA Today-Scanpix

Klivlando „Cavaliers“ atstovaujantis Ante Žižičius pasidavė futbolo manijai.

Komanda leido kroatui palikti Las Vegasą ir grįžti į gimtinę, kur galės stebėti savo tėvynainių kovą finaliniame mače su Prancūzija.

Pranešama, jog Žižičius taip pat stebėjo Kroatijos rungtynes su Anglija. Tiesa, tai darė naudodamasis vieno iš asistentų planšetiniu kompiuteriu, o tąkart ant parketo krepšininkas neišbėgo.

Per dvejas sužaistas rungtynes Vasaros lygoje Žižičius vidutiniškai rinko po 20,5 taško ir 10,5 atkovoto kamuolio.

Komentarai:
djgaffer
Svarbu,kad klubo atsiklausė,o ne išvyko be jokių žinių.Toj lygoj per dvi rungtynes parodė,kad geroj formoj yra ir ateinantį sezoną turėtų daugiau minučių gauti.O futbolo rinktinė juk ne kaskartą žaidžia finale,ypač dar tokia nedidelė šalis,kaip Kroatija.Tai suprantama,jog nori pamatyti tiesiogiai savo šalies žaidimą finale.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-07-15
-1
Atsakyti
...
Kaip Kurtinaitis pasakojo apie Italijos 2 lygos komandą kurios žaidėjai net nesidomi Eurolyga, aukščiausiu lygiu kas ten vyksta, kas ten žaidžia, jiems kaip ir šitam matyt yra svarbesnių reikalų gyvenime. Profesionalai :)
2018-07-15
-2
Atsakyti
...
Toks ir krepšininkas jei į fulę laksto :)
2018-07-15
+2
Atsakyti
relax
hahaha! atsipalaidaves! ir dar po 20 task!
2018-07-15
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.