Nuotr.: USA Today – Scanpix
Nuotr. USA Today – Scanpix

Geriausią karjeros sezoną sužaidęs Tobiasas Harrisas įtikino Los Andželo „Clippers“ vadovus ir sulaukė 80 mln. JAV dolerių pasiūlymo, tačiau nusprendė jį atmesti, praneša „Turner Sports“ žurnalistas Davidas Aldridge’as.

Skelbiama, kad 26-erių metų 203 cm ūgio krepšininkas tokio kontrakto nepasirašė dėl to, jog kitą vasarą taptų neapribotuoju laisvuoju agentu. Tuomet jo maksimalios vertės kontraktas su „Clippers“ siektų 188 mln. JAV dolerių, o su bet kuria kita ekipa – 145,5 mln. JAV dolerių.

Manoma, kad tam, jog kitą vasarą atletas sulauktų maksimalios vertės pasiūlymų, Harrisas artėjantį sezoną turėtų rodyti dar geresnį žaidimą. Jis yra solidus starto penketo krepšininkas, tačiau dažniausiai maksimalios vertės sutartis gauna lygos žvaigždės.

Praėjusį sezoną atletas po mainų iš Detroito „Pistons“ persikėlė į Los Andželo „Clippers“. Abiejose ekipose jis išlaikė solidžius statistinius rodiklius.

Vidutiniškai per 33 žaidimo minutes Harrisas pelnydavo po 18,6 taško (41,1 proc. trit.), atkovodavo po 5,5 kamuolio, atlikdavo po 2,4 rezultatyvaus perdavimo ir perimdavo po 0,9 kamuolio.

Komentarai:
man tai užknisa šitas NBA skaičiavimas bendros vertės. Tie 80 mln čia už 10 sezonų, 3 sezonus ar 1 ?
2018-07-23
-6
Atsakyti
fanas
na sitas nerenka net 20 tasku o kiek nori :D bus kaip su noeliu siule 70 nepasirase o dabar uz 1.5 zais :D
2018-07-23
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.