Nuotr.: USA Today Sports - Scanpix
Nuotr. USA Today Sports - Scanpix

Los Andželo „Lakers“ klubas susilaukia vietos žiniasklaidos ir gerbėjų kritikos dėl į komandą kviečiamų abejotiną reputaciją turinčių krepšininkų. Ši kritika nepatiko į Kalifornijos ekipą persikėlusiam Michaelui Beasley, kuris siūlė neskubėti teisti žaidėjų jiems dar nedebiutavus komandoje.

„Manau, kad nauji žaidėjai sudarys gerą krepšinio komandą, – teigė 29-erių puolėjas. – Be LeBrono Jameso ekipoje yra dar 14 krepšininkų, mokančių žaisti krepšinį. Manau, kad 29 komandos lygoje praleidžia pro akis šį faktą.“

Po Jameso atvykimo į „Lakers“, Los Andželo klubas dar sukirto rankomis su Rajonu Rondo, Lance‘u Stephensonu, JaVale‘u McGee, jau minėtu Beasley bei pratęsė sutartį su Kentaviousu Caldwellu-Pope‘u.

Klubo prezidentas Magicas Johnsonas norėjo į komandą prišaukti universalių veteranų, pasižyminčių kietu žaidimu, turinčių atkrintamųjų varžybų patirties, galinčių gerai žaisti gynyboje bei tą daryti per kelias pozicijas.

Rondo, Stephensonas, McGee ir Beasley – sudėtingų charakterių reputacijas turintys krepšininkai, tačiau, pasak „Lakers“ naujoko, tai neturėtų kenkti ekipos mikroklimatui.

„Jūs dirbate savo darbą ir kritikuojate kitus, o mane ypatingai. Nustokite teisti krepšininkus. Jūs turite suprasti, kad tokie krepšininkai kaip aš, Nickas Youngas, J.R. Smithas, Lance‘as Stephensonas – mes žinome, kaip žaisti krepšinį ir kaip laimėti rungtynes. Mes žinome, kaip sutarti su komandos draugais. Tai nėra susiję su branda“, – sakė Beasley.

Antrasis 2008-ųjų NBA naujokų biržos šaukimas praėjusį sezoną atstovaudamas Niujorko „Knicks“ ekipai vidutiniškai rinko po 13,2 taško ir 5,6 atkovoto kamuolio.

Tai bus 11-asis Beasley sezonas stipriausioje planetos lygoje. Krepšininkas teigia, kad jam nesvarbi jo būsima rolė ar minučių skaičius aikštelėje – jis nori padėti „Lakers“ ekipai laimėti.

„Klubas nori, kad būčiau savimi, kad padėčiau jaunimui augti bei įmesčiau kamuolį į krepšį. Noriu naudotis savo savybėmis aikštelėje bei neturiu dėl ko gėdytis“, – teigė krepšininkas.

Komentarai:
aha aha
J. R. Smith, kaip matėm, ne visada žino, kaip laimėti rungtynes :D
2018-07-24
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.