Nuotr.: LaPresse – Scanpix
Nuotr. LaPresse – Scanpix

Atėnų „Panathinaikos“ stipriai viliotas Petteri Koponenas vis dėlto į Graikiją nesikels. Davidas Pickas praneša, kad 30-metis suomis sukirto rankomis su Vokietijos čempione Miuncheno „Bayern“.

Pastaruosius dvejus metus Barselonoje praleidęs Koponenas su „Bayern“ susitarė dėl kontrakto iki 2021-ųjų metų, o finansinės sutarties sąlygos nėra atskleidžiamos.

Suomis dar turėjo metus galiosiančią sutartį su Katalonijos ekipa, tačiau savo planuose gynėjo nemačiusi „Barcelona“ nusprendė sumokėti 250 tūkst. eurų kompensaciją bei nutraukė kontraktą.

Praėjusį sezoną Koponenas Eurolygoje rungtyniavo po 20 minučių, pelnė po 7,9 taško, atkovojo po 1,6 kamuolio bei atliko po 1,5 rezultatyvaus perdavimo.

Praeityje įžaidėjas rungtyniavo Espo „Tapiolan Honka“, Bolonijos „Virtus“ ir Maskvos „Chimki“ ekipose. 2015-aisiais su Rimo Kurtinaičio vadovaujamu Rusijos klubu Koponenas tapo Europos taurės čempionu.

Komentarai:
Anonimas
geras zaidejas, barcos visam balagane buvo pradinges
2018-07-25
Atsakyti
Bomba už Atlanto: Renaldas Seibutis keliasi į Los Angelo Clippers https://www.youtube.com/watch?v=Tz8qALiX...
2018-07-24
+7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.