Nuotr.: REUTERS – Scanpix
Nuotr. REUTERS – Scanpix

Klivlando „Cavaliers“ puolėjas Kevinas Love'as ir toliau rungtyniau Ohajo valstijos komandoje. Abi šalys susitarė dėl naujo kontrakto.

ESPN skelbia, kad Love'as susitarė dėl naujo ketverių metų trukmės ir 120 mln. JAV dolerių vertės sutarties. Subendrinus ir seną sutartį, puolėjas „Cavs“ gretose turi rungtyniauti dar penkerius metus, per kuriuos susižers 145 mln.

Tiek pasibaigus sezonui, tiek ir po oficialaus LeBrono Jameso išvykimo iš Klivlando, netrūko kalbų, kad Love'as gali būti taip pat iškeistas. Visgi „Cavs“ vadovai aiškiai parodė, neketinantys pradėti atsinaujinimo laikotarpio.

Pats Love'as taip pat ne kartą aiškiai pasakė norintis ir toliau rungtyniauti su „Cavaliers“ marškinėliais ir į kitus klubus nesižvalgantis.

Praėjusį sezoną puolėjas vidutiniškai pelnė po 16,9 taško, atkovojo po 9,5 kamuolio bei atliko po 1,7 rezultatyvaus perdavimo. 

Jis į Klivlandą atvyko prieš ketverius metus. Love'as per savo karjerą taip pat penkiskart yra rungtyniavęs NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynėse.

Komentarai:
Anonimas
gera naujiena, manau viskas bus ok cavsams.
2018-07-25
+2
Atsakyti
Butu
Galejo iskeist atgal i Wigginsa, vieni gautu jaunesni zaideja rebuildui, kiti pagalbininka CAT ir Butleriui, kuris actually gives a f*ck apie rezultatus

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-07-25
+1
Atsakyti
To Gilze
:DD

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-07-24
-2
Atsakyti
vv
Logiška, nes Love po Lebrono išvykimo pasididins smarkiai statistiką, gal vėl žais kaip wolvesuose. Kontrakto pratesimas dar pridės jo trade value, nes kontraktas nesibaigiantis artimiausiu metu. Kas žino, gal pvz kokiam bostone kils kokie konfliktai tarp žaidėjų, nes tarkim hayward grįš, o ten spindi jauni bostono žaidėjai. Ir bus galima išpešti kokios nors naudos. Taip pat su kitom komandom
2018-07-24
+4
Atsakyti
Na jei Love lieka, dar Cavs turi ir kitu neblogu zaideju, tai gal kaip nors ir prasimus i playoffs. Galbut James isvykimas leis labiau atsiskleisti kitiems zaidejams.
2018-07-24
+9
Atsakyti
Cavs vel i dugna keliaus.
2018-07-24
-5
Atsakyti
navaro1Bomba už Atlanto: Renaldas Seibutis keliasi į Los Angelo Clippers https://www.youtube.com/watch?v=Tz8qALiX...


Su kuo keliasi>keltu?
2018-07-24
+2
Atsakyti
Bomba už Atlanto: Renaldas Seibutis keliasi į Los Angelo Clippers https://www.youtube.com/watch?v=Tz8qALiX...
2018-07-24
+6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.