Nuotr.: AFP-Scanpix
Nuotr. AFP-Scanpix

„The Basketball Tournament“ turnyre su Brandonu Daviesu vienoje komandoje žaidžiantis ir dėl 2 mln. JAV dolerių prizo besivaržantis Jimmeris Fredette‘as pasidalino mintimis apie savo ateitį.

Fredette‘as dar turi metus galiosiantį kontraktą su Kinijos klubu, o pasibaigus kitam sezonui jis taps laisvuoju agentu bei svarstytų galimybę grįžti į NBA.

„Žaidžiant „The Basketball Tournament“ visada yra smagu vien dėl to, jog vėl žaidžiu prieš amerikietišką auditoriją. Niekada nežinai, kas tave stebi, tačiau dabar aš tiesiog stengiuosi tapti geresniu žaidėju ir gerai praleisti laiką“, – pasakojo krepšininkas.

„Aš turiu vienerius metus galiosiantį kontraktą Kinijoje, o po tapsiu laisvuoju agentu ir matysime, kokių pasiūlymų sulauksiu. Be jokių abejonių šiuo metu esu geresnis ir labiau subrendęs žaidėjas, tapau universalesniu, gebančiu daryti kelis dalykus puolime.

Sustiprėjau ir išmokau atkirsti gynėjus, išlikti priekyje. Manau, jog kaip krepšininkas sustiprėjau tiek psichologiškai, tiek fiziškai“, – savo privalumus vardino Fredette‘as.

Amerikietis taip pat mano, jog šiuolaikinė NBA yra kur kas labiau parankesnė jo žaidimo stiliui.

„Nuo to laiko, kai rungtyniavau NBA daug kas pasikeitė. Tritaškininkai šiandien yra ypač vertinami, nes jie gali sukurti erdvės komandų žvaigždėms. Yra daug judėjimo su kamuoliu ir be jo, taigi manau, kad lyga pasikeitė mano naudai“, – įsitikinęs buvo krepšininkas.

Šanchajaus „Sharks“ klube žaidžiantis Fredette‘as, praėjusį sezoną vidutiniškai rinko po 36,8 taško. Praeityje jis atstovavo Sakramento „Kings“, Čikago „Bulls“, Naujojo Orleano „Pelicans“ ir Niujorko „Knicks“ klubams.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.