Nuotr.: Fotodiena.lt/J.Elinskas
Nuotr. Fotodiena.lt/J.Elinskas

Stambulo „Fenerbahče“ ekipos legionierius Luigi Datome tikina esąs ramus dėl klubą užklupusių milijoninių skolų.

Kiek anksčiau buvo minėta, kad Stambulo klube krepšininkams vėluoja atlyginimai, o įsiskolinimai siekia 8,49 mln. eurų skola. Tuo metu situacija „Fenerbahče“ futbolo klube – dar tragiškesnė. Ekipą slegia 3,2 mlrd. Turkijos lirų (apie 621 mln. eurų) skola, o negana to, 400 mln. eurų turi būti grąžinti iki šių metų pabaigos.

Vis tik italas išlieka ramus: „Kalbėjau su klubo vadovybe, kuri užtikrino, jog viskas bus gerai. Man asmeniškai buvo sumokėta. Mūsų garantija yra treneris Obradovičius ir jeigu jis žinotų, jog negali deramai dirbti, jis išeitų pirmasis. Obradovičius yra puikus treneris – jis griežtas, bet teisingas.“

Prieš tituluotą strategą gėdą jautė ir naujasis „Fenerbahče“ prezidentas Ali Kočas.

„Pažadėjome Obradovičiui, jog atlyginimai pasieks laiku, tačiau to išpildyti negalėjome. Jaučiu gėdą prieš Obradovičių, kadangi nesusitvarkėme iki nurodyto termino“, – kalbėjo Kočas.

Komentarai:
fh
VLC" target="_blank" rel="nofollow" title="http://www.w3.org/2000/svg">VLC">http://www.w3.org/2000/svg"><...</a> media player icon
2019-05-03
-7
Atsakyti
djgaffer
Tai pasirodo ir futbolo klubui padai svyla.O dar galvojau,kad jie gali padėti krepšinio komandai.Bet patys giliam mėšle sėdi.Nu išėjus Dogus grupei rimtos bėdos užklupo Fenerą.Teks mažiau pinigais švaistytis.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-08-01
+3
Atsakyti
heh
Europoje sveiku protu nesuvoksi krepsinio klubu paskirties
2018-08-01
-3
Atsakyti
C
Galetu biskuti ir tie ateiti i realybe , tada pradetu labiau remtis turkais ir pamatytu savo tikraji lygi :D

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-08-01
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.