Nuotr.: Fotodiena.lt/M.Baranauskas
Nuotr. Fotodiena.lt/M.Baranauskas

Antrąjį atrankos etapą į 2019-aisiais vyksiančias pasaulio pirmenybes italai veikiausiai pradės be įžaidėjo Danielio Hacketto.

Kaip pranešama, Hackettas paprašė Italijos federacijos papildomo laiko, jog galėtų visiškai atsigauti po patirtos raumens traumos. Pridedama, jog įžaidėjas sulaukė palankaus atsakymo tiek iš federacijos, tiek iš vyriausiojo Italijos rinktinės trenerio.

Tai reiškia, jog Maskvos CSKA gynėjas praleis rugsėjo 14-osios rungtynes su Lenkija ir rugsėjo 17-osios susitikimą su vengrais.

J grupėje esantys italai kol kas turi 4 pergales ir 2 pralaimėjimus, kuriuos su savimi atsinešė po pirmojo atrankos etapo. Šioje grupėje taip pat kausis be pralaimėjimų žengianti Lietuvos rinktinė.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.