Nuotr.:

Jungtinėse Amerikos Valstijoje (JAV) ir toliau vyksta „Drew“ krepšinio lyga, o joje buvo galima išvysti dar du Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) krepšininkus.

San Antonijaus „Spurs“ gynėjas DeMaras DeRozanas ir NBA čempionas Nickas Youngas suvienijo jėgas, o jų vedama „MHP“ ekipa 78:70 nugalėjo „Citi Team Blazers“.

„Drew“ lygoje debiutavęs Youngas pelnė 26 taškus (2/6 dvitaškių, 5/15 tritaškių, 7/8 baudų metimų), atkovojo 7 kamuolius ir kartą suklydo.

Tuo metu DeRozanas pridėjo 32 taškus (8/9 dvitaškių, 2/7 tritaškių, 10/12 baudų metimų), 10 atkovotų kamuolių, 2 rezultatyvius perdavimus, 2 blokuotus metimus ir 3 perimtus kamuolius.

Pralaimėjusių gretose labiausiai išsiskyrė Frankas Robinsonas, kuris profesionaliai rungtyniauja Pietų Korėjoje. 34-erių veteranas surinko 19 taškų (6/10 dvitaškių, 2/2 tritaškių, 1/3 baudų metimų) ir atkovojo 4 kamuolius.

Šios komandos tarpusavyje susitiks ir pirmajame atkrintamųjų etape:

Komentarai:
Anonimas
oho, tik kai sezonas prasides, vienas namus prades is plytu statyt, kitas ant suolo sedes.
2018-08-05
-3
Atsakyti
Ekspertas
Geriau jau ilsetusi o dabar žaidžia dėl pinigų visokių

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-08-05
+4
Atsakyti
Tomas
Kaip jie juos kratė?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-08-05
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.