Nuotr.: AFP - Scanpix
Nuotr. AFP - Scanpix

Pastaruoju metu ne patį sėkmingiausią karjeros etapą išgyvenantis Tyrese'as Rice'as keliasi į Vokietiją. Oficialiai paskelbta, kad gynėjas sukirto rankomis su Bambergo „Brose“ ir tapo Arnoldo Kulbokos komandos draugu.

„Rice’as savo karjeroje patyrė visko. Jis bus labai svarbus mūsų jaunai komandai, kurių turės vesti pirmyn kartu su Niku Zisiu. Tyrese’as turi aukštą krepšinio IQ, taip pat gerai dirba gynyboje. Jis yra toks krepšininkas, kurio ir norėjome“, – teigė „Brose“ sporto direktorius Ginas Rutkauskas.

FIBA Čempionų lygoje žaisiantis Bambergo klubas paskelbė, kad baigė sudėties komplektavimo darbus.

Antrąją praėjusio sezono dalį jis praleido Kinijoje, tačiau prieš tai buvo savotiškame košmare Barselonoje.

2016 metais katalonus sustiprinęs Rice'as su Ispanijos ekipa buvo sudaręs dvejų metų ir dviejų milijonų JAV dolerių vertės sutartį, tačiau jau po pirmojo sezono „Barca“ siekė juo atsikratyti. Visgi bendro susitarimo su krepšininku rasti nepavyko, o Rice'as buvo išsiųstas į dublerių ekipą.

Šendženo „Leopards“ garbę Kinijoje nuo sausio gynęs gynėjas vietiniame čempionate vidutiniškai pelnė po 18,8 taško, atkovojo po 2,9 kamuolio ir atliko po 4,5 rezultatyvaus perdavimo.

„Brose“ artėjančio sezono sudėtis: Cliffas Alexanderis, Eliasas Harrisas, Patrickas Heckmannas, Ricky Hickmanas, Stevan Jelovacas, Leonas Kratzeras, Arnoldas Kulboka, Williamas McDowellas-White'as, Louisas Olinde'as, Tyrese'as Rice'as, Augustine'as Rubitas, Maurice'as Stuckey, Bryce'as Tayloras, Nikos Zisis.

Komentarai:
Anonimas
brose matyt ruosiasi fiba lyga laimet
2018-08-05
+3
Atsakyti
xxx
Išvis rinkoje nieko gero nėra, įdomu ką atras žalgiris

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-08-05
+1
Atsakyti
Wabaki
Keista kad juo zalgiris nesidomi. Manau vienintele priežastis jog jaska turėtu skylę gynyboje. O jam jau ir jankio uztenka dėl lėtumo. O ryziai butu easy iveikiamas po susikeitūmų. ... blin pats parasiau ir pats atsakiau
2018-08-05
-7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.