Nuotr.: USA Today Sports - Scanpix
Nuotr. USA Today Sports - Scanpix

Į Denverio „Nuggets“ šią vasarą persikėlęs Isaiah Thomasas savo karjeros etapo Klivlande ko gero neprisimena su gera nuotaika, o tai tapo aišku jam viešai išsakius mintis.

Thomasas atsakinėjo į gerbėjų klausimus tiesioginės „Instagram“ transliacijos metu ir prakalbo apie miestus, kuriuose jis yra rungtyniavęs.

Jis palankiai atsiliepė apie Fyniksą, Bostoną ir Los Andželą, tačiau paskutinį miestą paminėjo Klivlandą ir jį įvardijo necenzūriniu žodžiu.

„Dabar aišku, kodėl LeBronas jį paliko... Antrą kartą“, – netrukus pridūrė Thomasas.

Vis tik vėliau Thomasas savo žodžius suskubo glaistyti ir viešai atsiprašinėti.

„Atsiprašau už savo žodžius apie Klivlandą, kuriuos pasakiau tiesiogiai. Kažkodėl iškirptuose video nebuvo parodyta viskas, nes iškart po tų keiksmų aš paaiškinau, kodėl taip pasakiau. Gerbiu visus žmones Klivlande, kurie mane tuo metu palaikė“, – atsiprašydamas vėliau rašė Thomasas.

Kitame vaizdo įraše, kuriame jis dar kartą atsiprašė, Thomasas savo mintis paaiškino dar plačiau.

„Neturėjau to pasakyti, tai buvo mano kaltė. Iš tikrųjų, Klivlandas buvo puikus, viskas ten gerai, tiesiog pati situacija ten nebuvo geriausia. Atsiprašau, kad taip vadinau šį miestą, jis nėra toks. Tiesiog kalbėjau tiesiogiai, nemaniau, kad iš to bus prikarpyta video ir jie taip pasklis. Atsiprašau, tai – mano kaltė“, – sakė Thomasas.

Prieš metus po statistiškai puikaus sezono Bostono „Celtics“ jį išsiuntė į Klivlandą už mainuose gautą Kyrie Irvingą, tačiau Ohajaus valstijoje Thomasas debiutavo tik sausio mėnesį. 

Galiausiai po klubo traumos atsigavusiam krepšininkui praėjęs sezonas tapo tikru nuosmukiu. Po sezono, kai jis rinko po 28,9 taško, Klivlande Thomasas fiksavo vidutinį 14,7 taško rezultatyvumą, o po mėnesio mainuose buvo išsiųstas į Los Andželą.

Komentarai:
Tomas
vieša paslaptis apie Klyvlendą :)
2018-08-12
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.