Nuotr.: Gintarasmockus.lt
Nuotr. Gintarasmockus.lt

Marijampolės „Sūduva-Mantinga“ tęsia komplektavimo darbus. Suvalkijos sostinės klubas visai neseniai paskelbė sudaręs naują sutartį su vyriausiuoju treneriu Ryčiu Vaišvila, o pirmuoju klubo naujoku tapo iš Mažeikių „Erelių“ atvykstantis Aurimas Urbonas.

Jis į Marijampolę atvyksta po itin sėkmingo praėjusio sezono. Vilkėdamas „Erelių“ marškinėlius 198 cm ūgio krepšininkas per 47 rungtynes vidutiniškai rinkdavo po 12 taškų, atkovodavo po 6,6 kamuolio ir atlikdavo po 5,4 rezultatyvaus perdavimo.

Pagal pastarąjį rodiklį 25-metis buvo nepralenkiamas visoje Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL).

„Tikiuosi, tai bus žingsnis pirmyn. Marijampoliečių pasiūlymas atrodė geriausias. Visada smagu atvykti į kasmet aukščiausius tikslus rodančią komandą“, – persikėlimą į „Sūduvą-Mantinga“ komentavo Urbonas.

Paklaustas apie tikslus, krepšininkas neslėpė noro laimėti NKL.

„Tikslai visada yra tik patys aukščiausi. Labai norėtųsi laimėti NKL. Visgi kaip viskas bus – pamatysime pavasarį. Turėtų būti smagu atvykti į naują vietą ir susipažinti su naujais žmonėmis. Asmeniškai tikiuosi kiek įmanoma labiau padėti komandai ir sužaisti ne prastesnį sezoną nei praėjęs“, – teigė marijampoliečių naujokas.

Sutartis su „Sūduva-Mantinga“ kitam sezonui turi: Aurimas Kieža, Žygimantas Šimonis, Martynas Zigmantavičius, Tautvydas Kliučinykas, Aurimas Urbonas ir vyr. treneris Rytis Vaišvila.

Komentarai:
lkl
Beprasmybes lyga
2018-08-20
-14
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.