Nuotr.: YouTube
Nuotr. YouTube

Pasitikdamas laisvą dieną Azijos žaidynių metu, Filipinų rinktinės vyriausiasis treneris Yengas Guiao savo auklėtiniams turėjo labai aiškų prašymą.

59-erių specialistas, reaguodamas į Japonijos nacionalinę komandą sukrėtusį sekso skandalą, primygtinai reikalavo krepšininkų turiningai praleisti laisvą laiką ir atsispirti Indonezijos sostinėje, Džakartoje, kylančioms pagundoms.

„Neorganizuosime treniruotės, tačiau kartu susirinksime pietums, kuriuos organizuos Filipinų bendruomenė, – kalbėjo Guiao. – Jeigu po to norėsite išeiti į miestą, pažiūrėti filmą... Jokių moterų.“

Filipinų trenerio ketinimai buvo daugiau nei aiškūs – apsaugoti savo krepšininkus, ko nepavyko padaryti Japonijos delegacijai. Įsibėgėjus pirmenybėms, keturi japonų žaidėjai pasileido į šėliones raudonųjų žibintų kvartale, o vėliau kartu su prostitutėmis laiką leido viešbutyje.

Šiems nuotykiams iškilus į viešumą, Japonijos rinktinės atstovai iš karto nušalino žaidėjus nuo tolimesnės veiklos su nacionaline komanda ir išsiuntė juos namo.

Filipinai Azijos žaidynėse startavo triuškinama pergale 96:59 prieš Kazachstano atstovus, bet antrajame susitikime po atkaklios kovos 80:82 nusileido Kinijos krepšininkams.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.