Nuotr.: Sputnik - Scanpix
Nuotr. Sputnik - Scanpix

Po metų pertraukos į Eurolygą sugrįžęs ir į Atėnų „Panathinaikos“ atvykęs Keithas Langfordas pasirengęs nutildyti juo abejojančius kritikus.

34-erių amerikietis dar 2016-2017 m. sezone, kuomet atstovavo Kazanės UNIKS buvo rezultatyviausias Eurolygos krepšininkas, tačiau nepaisant to yra žmonių dvejojančių krepšininko galimybėmis.

„Man tai įdomi situacija, – sakė Langfordas. – Iš viso to, ką skaičiau ir man sakė žmonės, susidaro įspūdis, jog aš nebegaliu žaisti ir esu prastas žaidėjas. Pats nejaučiu jokio spaudimo ir nekantrauju, kada galėsiu vėl žaisti.“

Krepšininkas taip pat pripažino, jog skaitė ne pačius gražiausius komentarus apie save, tačiau amerikietis to pernelyg nesureikšmina.

„Žinoma, jog girdžiu ir matau, kas apie mane kalbama. Stengiuosi tai ignoruoti, o jeigu tokias replikas bandysiu naudoti kaip papildomą motyvaciją, tai bus trumpalaikis efektas. Kai buvau jaunas, kartais tai darydavau, tačiau aš tikiu dalykais, kurie ateina iš vidinės pusės“, – teigė Langfordas.

Langfordas praėjusį sezoną žaidė Kinijoje, o šios šalies čempionate jis vidutiniškai rinkdavo po 17,2 taško ir atkovodavo po 3,1 kamuolio.

Tuo metu 2016-17 m. Eurolygos sezone jis pelnydavo po 21,8 taško, atlikdavo po 3,7 rezultatyvaus perdavimo, atkovodavo po 3,4 kamuolio ir rinkdavo po 21,8 naudingumo balo.

Komentarai:
.
Zaisti gali, bet komandiskai ne

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-08-24
Atsakyti
asdf
sezonui prasidejus jau 35m bus. idomu kaip atrodys, ir kiek duos naudos jis pao
2018-08-23
+1
Atsakyti
numoojo
Graikijos sirgaliai???jie turi tokiu??nes 85% rungtyniu zaidzia tusciose arenose...poto kai zaidzia su kokiu Olympiakos staiga tampa fanais..kiekviena sezona kai zlagiris zaidzia atenuose arena visiskai tuscia ir pagrindinis garsas ka girdi,tai batu trinimasi i parketa...Graikijoj kaip ir didziojoj dali europos,visi deja ant krepsinio
2018-08-23
+7
Atsakyti
Anonimas
Xavi Pascual tai ne Evgeniy Pashutin. Pao klubas tai ne Unics. Graikijos sirgaliai tai ne rusijos sirgaliai. Kaip žaidėjas didelis savanaudis, norės turėt kamuolį savo rankose ir griaus komandoje klimatą šitas lyderis.
2018-08-23
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.