Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Praėjusį sezoną vienu Bostono „Celtics“ lyderiu tapęs Jaysonas Tatumas atskleidė, jog vaikystėje savo ekipos miestui jautė didelę neapykantą.

„Anksčiau nekęsdavau Bostono, tačiau dabar be jokių abejonių jį myliu“, – tikino jaunasis „Celtics“ krašto puolėjas.

Kaip sakė pats krepšininkas, bene pagrindinė to priežastis buvo Kobe Bryantas, kurį jaunasis krepšininkas mėgsta ir dabar.

„Kai buvau ketverių ar penkerių metų, mamai sakydavau, jog noriu būti kaip Kobe. Ji paklausė ar noriu žaisti NBA, tačiau atsakiau, jog tiesiog noriu būti kaip Kobe“, – prisiminė Tatumas.

„Jis buvo mano mėgstamiausias žaidėjas. Kambaryje turėjau jo plakatus, marškinėlius. Jis buvo mano vyrukas“, – teigė „Celtics“ žaidėjas.

Tatumas šią vasarą turėjo galimybe pasitreniruoti su savo dievuku bei tikino, jog pagrindinį dėmesį skyrė tolimiems metimams po driblingo.

Praėjusį sezoną Tatumas vidutiniškai rinko po 13,9 taško, atkovojo po 5 kamuolius ir atliko po 1,6 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.