Nuotr.: AP - Scanpix
Nuotr. AP - Scanpix
  • Serbijos rinktinei nepadės Bobanas Marjanovičius ir Milošas Teodosičius

  • Jie prisijungs prie Nikola Jokičiaus, kuris apie savo nedalyvavimą atrankoje į pasaulio čempionatą buvo pranešęs anksčiau

  • Visas Serbijos rinktinės kandidatų sąrašas turėtų būti paskelbtas jau šiandien

Atrankai į pasaulio čempionatą besiruošiantis ir sudėtį formuojantis Serbijos rinktinės trenerių štabas iš Los Andželo gerų naujienų nesulaukė.

Pranešama, jog „Clippers“ klube rungtyniaujantys Bobanas Marjanovičius ir Milošas Teodosičius neprisijungs prie nacionalinės rinktinės stovyklos.

Vyr. treneris Aleksandras Džordževičius vakar turėjo susitikti su „Clippers“ direktoriumi Lawrence‘u Franku ir aptarti krepšininkų išleidimo galimybes, tačiau panašu, jog kompromiso rasta nebuvo.

Teodosičius ir Marjanovičius prisijungia prie Nikola Jokičiaus, kuris apie savo nedalyvavimą jau buvo paskelbęs anksčiau. Tai itin nepatiko Džordževičiui, kuris samprotavo, kodėl krepšininkai nebenori atvykti į rinktinę.

Serbai artėjančiame lange rugsėjo 13-ąją išvykoje žais su Graikija, o po trijų dienų namuose priims Estiją. Į antrąjį etapą Serbija ateina savo sąskaitoje turėdama 4 pergales ir 2 pralaimėjimus ir šiuo metu L grupėje rikiuojasi trečia. Priekyje – be pralaimėjimų žengiantys graikai ir vokiečiai.

Komentarai:
atranka
Tai ka kalbet apie valanciuno ir sabonio situacija klubu neisleidimu kai kitu klubu zvaigzdes neisleidzia svarbiu zaideju

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-08-29
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.