Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix
  • Luolas Dengas su „Lakers“ dar turėjo dvejų metų ir 36,8 mln. JAV dolerių vertės sutartį

  • Praėjusiame sezone britas ant parketo praleido vos 13 minučių

  • Krepšininkas neseniai dalyvavo NBA Afrikos rungtynėse, kuriose pelnė 14 taškų

Los Andželo „Lakers“ gretose įstrigęs Luolas Dengas, panašu, vėl galės prisiminti krepšinio skonį bei tuo pačiu pakeisti komandą.

Žurnalistas Shamsas Charania praneša, jog klubas ir krepšininko atstovai susitarė dėl kontrakto išpirkimo. Britas su Kalifornijos ekipa dar turėjo dvejų metų sutartį, kurios vertė – 36,8 mln. JAV dolerių. Vis tik surasta kompromiso dėka Dengas taps laisvuoju agentu.

Praėjusiame sezone sveikatos problemų neturėjęs krepšininkas sužaidė viso labo vienas rungtynes. Tai buvo „Lakers“ atidarymo rungtynės su Los Andželo „Clippers“, o puolėjas aikštelėje praleido viso labo 13 minučių, per kurias spėjo pelnyti 2 taškus.

Dengas dalyvavo neseniai vykusiose NBA Afrikos rungtynėse, kuriose buvo vienas rezultatyviausių krepšininkų bei surinko 14 taškų.

Komentarai:
zinovas
nu jo, ne kiekvienas isgyventu tokias kancias. sildyt suoliuka uz varganus 37mln. o mes dar skundziames, kad Lietuvoj sunku gyventi
2018-09-02
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.