Nuotr.: Fotodiena.lt/M.Baranauskas
Nuotr. Fotodiena.lt/M.Baranauskas

Aleksejus Švedas buvo rezultatyviausias rungtynių krepšininkas, o jo vedama Rusijos rinktinė draugiškame mače 88:68 sutriuškino lenkus.

Švedas per 29 minutes pelnė 20 taškų (3/3 dvitaškių, 4/10 tritaškių, 2/2 baudų metimų), atliko 5 rezultatyvius perdavimus bei atkovojo 4 kamuolius.

Pralaimėtojų gretose išsiskyrė Mateušas Ponitka, pelnęs 19 taškų bei sugriebęs 9 kamuolius.

Atrankoje į pasaulio čempionatą rusai rugsėjo 13-ąją išvykoje susitiks su Čekija, o po trijų dienų namuose priims Bulgarijos krepšininkus.

Tuo metu kartu su Lietuvos rinktine J grupėje esantys lenkai rugsėjo 14-ąją svečiuosis Italijoje, o po trijų dienų namuose susitiks su kroatais.

Rusijos rinktinė: Aleksejus Švedas 20 (3/3 dvit., 4/10 trit.), Vladimiras Ivlevas 13, Sergejus Karasiovas 12,  Vitalijus Fridzonas 11.

Lenkijos rinktinė: Mateušas Ponitka 19 (9 atk. kam.), Aaronas Celas 12, Karolas Grušeckis 9.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.